Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vin alb - Castel - Gewurtztraminer, 2009, demidulce

      Vin alb - Castel - Gewurtztraminer, 2009, demidulce

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Brand:
      Capacitate:
      750 ml
      Tip produs:
      Vin
      Volum alcool:
      12 %
      Tara de origine:
      Romania
      Tip:
      Demidulce
      Culoare:
      Alb
      Soi:
      Traminer
      An:
      2009
      Cod de bare:
      5942091000208
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Colectia de vinuri din rezervele speciale ale Jidveiului ne dezvaluie o savuroasa comoara, o lucrare de prêt pe care Timpul a dasavarsit-o tacut, misterios, in pivnitele vechiului castel medieval de la Cetatea de balta : Castelul Jidvei.

      Pentru prepararea acestor vinuri sunt selectati strugurii cei mai buni, din anii cu recolte de exceptie, pentru vinificare colectandu-se numai mustul ravac – mustul obtinut doar prin zdrobire, fara presare. Vinul este pastrat timp de 3 pana la 6 luni in butoi, pentru conturare, apoi se imbuteliaza rapid in sticle pentru a-i pastra prospetimea, fructuozitatea si caracterul de soi. Sticlele sunt inchise cu dop din pluta naturala de cea mai buna calitate si ceruite pentru a a sigura o ermetizare perfecta sunt lasate la invechit minimum 3 ani.
      Soi: Gewurztraminer (biotip mai aromat al soiului Traminer Roz)
      Perioada recoltarii: octombrie
      Macerare: macerare prefermentativa de scurta durata 6-8 ore
      Fermentare: temperatura de fermentare: 10 – 20ºC
      Maturare: 6 luni in vase de inox pe depozitul fin de drojdii si butoaie de stejar
      Imbuteliat: dupa 6 luni de la terminarea fermentatiei alcoolice in sticle de tip Rhein Riesling, dopuite cu dopuri de pluta
      Invechire in sticla : 3- 10 ani
      Tipul de vin: demidulce
      Concentratie alcoolica: 12%
      Zahar rezidual: 24,7 g/L
      Aciditate totala: 5,95 g/L
      NOTA DE DEGUSTARE
      Aspect, culoare: limpede, galben auriu deschis
      Miros, gust: flori de padure, usor picant, stafide, miere de albina rascoapta, stejar foarte bine integrat, nucusoara, migdale prajite, armonios, fin, estetic, echilibrat si elegant.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.