Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Vin alb - Clos de Colomes Viognier, 2015, sec

      Vin alb - Clos de Colomes Viognier, 2015, sec

      7.7 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Capacitate:
      750 ml
      Tip produs:
      Vin
      Volum alcool:
      13 %
      Tara de origine:
      Romania
      Tip:
      Sec
      Culoare:
      Alb
      Soi:
      Viognier
      An:
      2015
      Cod de bare:
      2000000708041
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Nu aparținem nici unei organizații, nu avem încă niciun label eco sau bio, dar lucram cu un minim de produse și în orice caz folosim cât mai mult produsele naturale, atât la vie cât și la cramă: deloc sau foarte puțin produse chimice la vie, puțin sulf la cramă. Vinurile CLOS DES COLOMBES sunt vinuri de nișă: cantități mici și cât mai autentice posibil.

      În crama CLOS DES COLOMBES chiar dacă lucrăm în manieră total tradițională, aplicăm totuși norme de igienă și de control, moderne.

      Pentru a ajuta mustul de struguri să fermenteze bine, noi nu folosim drojdie uscată din comerț ci propria noastră drojdie, adică drojdie pe care o păstrăm de la un an la altul și pe care o repunem în viață cu mustul strugurilor noștri. Aceasta pentru a păstra caracteristicul «terroir-ului» nostru.

      Toate soiurile sunt vinificate separat, fiecare având caracterul său, aromele sale, originalitatea sa.

      Strugurii albi, proveniți din soiurile Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Fetească Albă și Regală sunt, la aducerea lor în cramă, triați pentru ultima dată, și apoi transferați pe presă. Acolo, ei vor fi îndelung și încet presați, pentru a se obține un suc de cea mai bună calitate posibilă. Apoi are loc o fermentare lentă, cu batonaje regulate, pentru a accentua caracterul vinurilor. Vinurile albe sunt ținute câteva luni fără a fi separate de drojdii, în butoaie de stejar franțuzesc. O umplere a golurilor butoaielor, o atentă supraveghere și după aproximativ 18 luni, vinurile sunt cleite si filtrate înainte de a fi imbuteliate.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.