* Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.
Un vin corpolent, bogat în arome, cu note de cireşe negre, afine sau stejar, cu un echilibru perfect între rotunjime şi aciditate, Cabernet-ul produs în zona Măcin ne încântă şi ne impresionează încă din prima clipă prin calitatea lui deosebită. Este tipic, bine structurat, cu taninuri puternice dar bine integrate, cu un potenţial de învechire foarte bun. Se poate asocia cu mâncăruri din carne roşie (vită, porc, miel) sau brânzeturi aspre.
Temperatura recomandată de servire: 16-18°C