Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      raft
      Vin rosu - Freamat - Merlot, Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc, sec, 2019

      Vin rosu - Freamat - Merlot, Cabernet Sauvignon & Cabernet Franc, sec, 2019

      9.5 / 10 ( 4 voturi)
      Categorii:
      Capacitate:
      750 ml
      Tip produs:
      Vin
      Volum alcool:
      13.5%
      Tara de origine:
      Romania
      Tip:
      Sec
      Culoare:
      Rosu
      Soi:
      Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc
      An:
      2019
      Regiune:
      Oltenia
      Cod de bare:
      6426733000249
      Adaugă în coș
      4491
      49.90lei
      10% reducerei
      Discountul se acordă de la prețul de referință (cel mai mic preț din ultimele 30 de zile).
      Discountul se aplică numai comenzilor online.
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      * Produsul poate prezenta mici diferențe aduse de către producător fără preaviz, precum aspectul produsului, eticheta, volumul de alcool sau zaharuri și anul recoltei. Dacă doriți să vă asigurați că ați comandat vinul dorit, vă rugăm să treceți în câmpul de observații al comenzii detaliile vinului pe care le doriți în mod expres sau să îi contactați pe colegii noștri din departamentul de relații cu clienții la ecomenzi@carturesti.info sau 0376 448 000.

      Acest cupaj de Merlot (50%), Cabernet sauvignon (27%), şi Cabernet Franc (23%) este un vin fructat și complex, de culoarea rubinului.
      Buchetul este dominat de arome de fructe de pădure (zmeură, căpșună, coacăze).
      Este un vin bogat, puternic și elegant, în același timp. Textura rotundă, fină, catifelată, cu taninuri echilibrate, este însoțită de un gust bogat de cireșe amare, prune uscate și coacăze negre.

      Vinul Freamăt Roșu 2019 a primit Medalia de Aur la Vinarium International Wine Contest 2022.

      ETAPELE PRINCIPALE DE REALIZARE ALE VINULUI :

      • Cules manual, în lădițe;
      • Macerare pre-fermentativă de 4 zile pentru extragerea culorii și a aromelor
      • Fermentare alcoolică realizată cu drojdii autohtone
      • Macerare post-fermentativă de10 zile pentru extragerea taninurilor
      • Fermentare malolactică realizată cu bacterii autohtone.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.