Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Acasa
      6.7 / 10 ( 3 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      131
      ISBN:
      9789730255164
      Dimensiuni: l: 20.5cm | H: 28cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De la viața în sălbăticie la cea de premianți școlari!

      Peste jumătate dintre copiii din România (51%) merg la culcare flămânzi, din cauza sărăciei care le limitează dreptul la creștere și dezvoltare fizică normală, arată un studiu realizat de World Vision România în 2016. Unsprezece dintre ei au crescut izolați de societate, în sălbăticia Parcului Național Văcărești. Acum, își prezintă povestea într-o carte care include fotografii realizate de ei în documentarea propriei tranziții la viața de premianți școlari.

      În vara anului 2016, doi reporteri de la Casa Jurnalistului au început un reportaj despre Delta Văcărești, cel mai mare parc natural urban din Europa Continentală. Aici, într-o baracă improvizată, trăia familia Enache – 16 oameni, dintre care 11 copii – izolată în inima Bucureștiului, fără acces la utilități, educație sau medici. Reporterii au sfârșit prin a derula o documentare pentru un film de lung metraj și un proiect social care a strâns în jurul copiilor nenumărați voluntari și organizații umanitare.

      Cartea „Acasă”, pe baza căreia se realizează și un film documentar, este deopotrivă un produs jurnalistic, artistic și social. Cuprinde un text documentat pe parcursului unui an despre povestea ieșită din comun a familiei Enache și o selecție de fotografii realizate de copii și de echipa de reporteri care le-a fost alături, prezentate sub forma unui album cu un design special. Profiturile încasate din vânzarea cărții vor fi direcționate către organizația care administrează fondurile pentru proiectul social Acasă, pentru susținerea noii vieți a copiilor.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.