Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Arhitectura Italiei fasciste

      Arhitectura Italiei fasciste

      6.3 / 10 ( 4 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      184
      ISBN:
      2000000273488
      Dimensiuni: l: 29.5cm | H: 29.6cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cartea face parte dintr-o nouă colecţie pe care Fundaţia Arhitext design o lansează pe piaţă odată cu apariţia acestui volum. «Cărţile Arhitext» este o colecţie care îşi propune să identifice, să valorifice şi să promoveze atât rezultatele unor eforturi de cercetare fundamentală şi aplicată, de analiză şi sinteză, cât şi contribuţiile teoretice ale arhitecţilor români racordaţi (din punctul nostru de vedere) la (de)zbaterile contemporane din domeniul arhitecturii şi urbanismului.

      Născut la 20 iulie 1947, Sorin Vasilescu este arhitect, profesor universitar, doctor în arhitectură, membru al Uniunii Arhitecţilor din România, membru al Asociaţiei Oamenilor de {tiinţă din România, membru al Centrului de Studii Palladiene de la Vicenza, membru al AEEA (Asociaţia Europeană pentru |nvăţământul de Arhitectură), profesor invitat la Facultăţile de Arhitectură din Strasbourg, Ličge, Chişinău, Milano şi Torino.

      <Arhitectura Italiei fasciste este primul volum dintr-un studiu asupra arhitecturii totalitare, care abordează pentru prima dată în literatura românească de specialitate arhitectura totalitarismului italian, german şi sovietic, încercând a prezenta sursele ideologice şi formale, precum şi procesul de devenire a «arhitecturii artă de stat» din prima jumătate a secolului XX. (…)> (Extras din Cuvânt înainte, Arhitectura Italiei fasciste, Sorin Vasilescu, Editura Fundaţiei Arhitext design, Bucureşti, 2011)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.