Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Arta manipularii elegante

      Arta manipularii elegante

      Instrumentele de persuasiune ale oamenilor onesti
      6.7 / 10 ( 17 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      160
      ISBN:
      9786069100745
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Manipularea nu este rezervată sociopaţilor şi altor categorii de indivizi răuvoitori. Ea face parte din „jocul” social la care recurge orice om pentru a-şi apăra interesele, pentru a-şi atinge obiectivele, dar şi pentru a păstra legătura cu ceilalţi. Impunerea anumitor limite unui copil, susţinerea unui apropiat într-un moment dificil, împiedicarea escaladării unui conflict sunt tot atâtea contexte în care tehnicile de manipulare se dovedesc preţioase.


      In cartea lui Christophe Carré sunt cuprinse practic toate informaţiile necesare despre manipulare. Autorul, extrem de sincer şi într-un stil plin de umor, încearcă să ajute publicul să scape de ideile preconcepute conform cărora ar exista doar manipulatori răi şi victime bune, ideea de bază fiind aceea că toată lumea foloseşte la un moment dat această tehnică.

      Lucrarea de faţă iniţiază aşadar cititorul bine intenţionat în strategiile de influenţare şi de angajare, care-i vor permite acestuia să-și îmbogățească elegant competenţele relaţionale cu ajutorul unei manipulări conştiente şi pozitive.


      Christophe Carré este mediator profesionist și consultant în comunicare. El se ocupă de misiuni legate de îmbunătățirea climatului relațional, de coaching, de mobilizarea echipei și de formare. Este autorul mai multor cărţi ce tratează subiecte precum manipularea, rezolvarea conflictelor, îmbunătăţirea comunicării.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.