Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Barbatii de pe canapeaua mea

      Barbatii de pe canapeaua mea

      4.6 / 10 ( 18 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      ISBN:
      9786066860260
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

       

      Femeile presupun de obicei ca barbatii vor doar sa faca sex si, poate, dupa aceea sa se infrupte dintr-o pizza si sa bea o bere. Dupa care sa mai aiba o partida de sex. Autoarea ne arata ca, in realitate, barbatii vor sex, dar nu numai sex. Prin intermediul povestilor pacientilor veniti la cabinetul sau de psihoterapie, Brandy Engler demonstreaza ca la baza comportamentului sexual al barbatilor se afla adesea nevoia unei legaturi mai stranse, nevoie despre care le este dificil sa discute cu femeile din viata lor. Multi dintre ei se folosesc de sex pentru a-si satisface nevoile neimplinite de putere, acceptare, apreciere de sine, alinare si afectiune.

      O perspectiva noua asupra dinamicii sexului si a relatiilor, o alternativa oferita cititoarelor care doresc sa afle ce vor barbatii cu adevarat, sa inteleaga de ce se comporta ei intr-un anumit fel si ce pot face pentru a-si imbunatati relatia.

      Brandy Engler este doctor in psihologie clinica, specializata in relatiile de cuplu si sexualitate. David Rensin a semnat, ca autor sau coautor, numeroase carti de succes din lista bestsellerurilor New York Times. Despre carte au aparut articole in publicatiile The Times Magazine, Daily Mail, New York Post. Postul de televiziune american ABC a cumparat drepturile de ecranizare pentru un serial al carui scenariu va fi inspirat din Barbatii de pe canapeaua mea si care va fi produs de Warren Littlefield si Gail Lerner (Finaluri fericite, Betty cea urata).
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.