Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Cerneala
      8.6 / 10 ( 11 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      184
      Colectie:
      Traducatori:
      Ilustratori:
      ISBN:
      9786068564104
      Dimensiuni: l: 13.5cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fernando Trías de Bes s-a născut la Barcelona, în 1967. A publicat până în prezent Norocul, Vânzătorul de timp, Cartea neagră a întreprinzătorului, Omul care şi-a schimbat casa pe o lalea, Miliarde de scoici, Relatări absurde, Cuvinte sub apa mării, Colec­ţionarul de sunete şi Povestea care mă descrie.

      Un librar din oraşul german Mainz. Un matematician specialist în formule exacte. Un corector stilistic incapabil să mai creeze un text. Un editor care nu a citit niciodată un volum până la capăt. Şi un tipograf în stare să imprime cu o cerneală care dispare de îndată ce literele au fost citite.  Şi astfel, cu simplitatea unei idei fantastice, singura carte care se citeşte cu inima va fi, în cele din urmă, tipărită.

      „Când termini de citit Cerneala, îţi simţi degetele pline de literatură şi paginile cărţii impregnate de gratitudine. O frumoasă metaforă despre esenţa literară a fanteziei umane.“ - FERNANDO IWASAKI

      „Un omagiu pentru lumea cărţilor, o poveste despre dorinţa de a da sens vieţii prin cuvânt. Cerneala n-a fost niciodată mai necesară ca astăzi. Spre a nu fi dată uitării imensa putere a cuvintelor.“ - JOSÉ CARLOS SOMOZA

      „Un calcul rapid al probabilităților l-a făcut să aleagă dreapta, fără să-și dea seama că, în felul acesta, se întorcea la promenada Rinului, pe care dorise s-o ocolească. Dacă ar fi luat-o la stânga, nu l-ar fi cunoscut niciodată pe Johann Walbach. A străbătut patru străzi și, când a intrat pe a cincea, s-a trezit în fața librăriei. Matematicianul s-a simțit cuprins de un fior. S-a oprit. A încercat să deslușească titlurile cărților expuse, însă imperfecțiunile geamului acționau asemenea unei lupe, iar literele aurii tipărite se curbau ca-ntr-un vis. S-a îndepărtat puțin și și-a ridicat privirea, ca să citească firma librăriei: Cerneala.
      Dinăuntru, părea că îl cheamă ceva.
      A intrat.“ - FERNANDO TRÍAS DE BES

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.