Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Codul rutier. Actualizat la 10 ianuarie 2016

      Codul rutier. Actualizat la 10 ianuarie 2016

      4.0 / 10 ( 7 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      328
      Colectie:
      ISBN:
      9786066737319
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ingrijita de avocat dr. Mircea Ursuta, lucrarea Codul rutier (actualizat la 10 ianuarie 2016, cu modificarile intrate in vigoare la 31 decembrie 2015) contine:

      ● Studiu introductiv
      ● Extrase din Noul Cod penal si din Legile de aplicare a Noilor Coduri
      ● Acte normative conexe esentiale, inclusiv Procedura de utilizare a aparatelor radar si Reglementarea „cazierului rutier”
      ● O.G. nr. 2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor, cu modificarile ulterioare
      ● TABELUL SANCTIUNILOR RUTIERE
      Epuizarea rapida a tirajului primelor trei editii ale prezentei lucrari confirma faptul ca aceasta culegere, care contine cele mai importante acte normative cu impact in materie rutiera, este necesara.

      La fel ca in cazul editiilor precedente, am incercat sa imbunatatim continuu prezenta lucrare, astfel incat aceasta sa constituie un instrument util de lucru pentru practicienii dreptului, dar si pentru orice cetatean ce este confruntat cu o problema de aplicare a legislatiei rutiere.

      Principala noutate pe care o aduce editia de fata este un tabel care cuprinde o sinteza a aplicarii normelor rutiere in materia constatarii contraventiilor la regimul rutier. Tabelul este util atat politistilor rutieri care sunt chemati sa constate contraventii rutiere, cat si persoanelor sanctionate, care pot verifica foarte rapid daca incadrarea juridica facuta de agentul constatator este cea corecta.

      Practic, tabelul cuprinde, in ordine alfabetica, incalcarile normelor rutiere, temeiul de drept al sanctiunilor, cuantumul amenzii si eventualele sanctiuni complementare ce urmeaza a fi aplicate – puncte de penalizare, suspendarea dreptului de a conduce, retinerea certificatului de inmatriculare etc. Ultima coloana indica valabilitatea dovezii de circulatie in ipoteza aplicarii unei sanctiuni complementare mai grave.

      De asemenea, prezenta editie cuprinde ultimele modificari in materia procedurii de obtinere a permisului de conducere si un scurt comentariu al acestora in cadrul studiului introductiv.
       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.