Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Conspiratiile Nasa

      Conspiratiile Nasa

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Editura:
      Nr. pagini:
      264
      ISBN:
      9786069280577
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Administratia Nationala pentru Aeronautica si Spatiu (NASA) a fost înfiintata pe 29 iulie 1958. Înca din primele zile, aceasta s-a aflat în avangarda eforturilor de explorare a spatiului cosmic, iar rezultatele acestora s-au vazut în misiunile selenare Apollo, în statia spatiala Skylab, precum si în naveta spatiala, asa cum o stim noi astazi.

      De-a lungul timpului, de NASA au fost legate multe operatiuni de musamalizare si ascundere a adevarului la cele mai înalte niveluri. Iata câteva dintre faimoasele „secrete" pastrate de NASA:

      Ipoteza ca aselenizarile Apollo din perioada 1969–1972 au fost, de fapt, simulate, ca parte a efortului de a demonstra superioritatea militara si tehnologica fata de fosta Uniune Sovietica.

      Controversatul „Chip uman de pe Marte" – despre care multi cred ca ar fi o structura sculptata, creata în trecutul îndepartat de martienii indigeni, care între timp au disparut.

      Numele informatorilor secreti din cadrul NASA care au încercat sa deconspire cele mai strasnic pazite secrete ale organizatiei cu privire la interactiunile dintre guvernul american si extraterestri.

      Nick Redfern este scriitor, lector si jurnalist. Scrie despre o gama larga de mistere nerezolvate: Bigfoot, OZN-urile, Monstrul din Loch Ness, întâlnirile cu extraterestrii, chupacabra si conspiratiile guvernamentale.

      Publica regulat în UFO Magazine, Fate, Fortean Times si Paranormal Magazine. Printre cartile lui anterioare se numara: Memoirs of a Monster Hunter, There's Something in the Woods, On the Trail of the Saucer Spies si Strange Secrets.

      Nick Redfern a aparut în numeroase show-uri de televiziune, printre care Out of this World la BBC, Monster Quest si UFO Hunters, la History Channel.

      Nick Redfern traieste în Arlington, Texas, împreuna cu sotia sa, Dana.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.