Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      De ce iubim fotbalul

      De ce iubim fotbalul

      6.1 / 10 ( 14 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      282
      Traducatori:
      ISBN:
      9786069369951
      Dimensiuni: l: 16cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Fotbalul. Cel mai frumos joc. Cel mai iubit sport. Şi cine altcineva ne-ar putea vorbi despre motivele pentru care iubim acest sport dacă nu cel mai iubit jucător al tuturor timpurilor?
      Pelé ne dezvăluie, odată cu amintirile şi trăirile sale, marea sa pasiune pentru sportul care l-a făcut celebru şi care i-a permis să influenţeze o planetă întreagă într-o manieră pe care nu şi-ar fi imaginat-o niciodată în copilaria sa din Baurú.

      PELÉ şi-a început cariera la vârsta de 16 ani, odată cu semnarea contractului cu Santos Futebol Clube, clubul la care a rămas ca jucător timp de aproape 20 de ani. În 1958 a câştigat prima Cupă Mondială pentru Brazilia, la doar 17 ani, devenind cel mai tânăr campion mondial din istoria fotbalului. A continuat câştigând alte două campionate mondiale, în 1962 şi 1970, ceea ce l-a transformat în singurul jucător de fotbal cu trei trofee Jules Rimet. Pelé este de asemenea marcatorul cu cele mai multe goluri din istoria acestui sport: 1.283 de goluri în 1.366 de meciuri jucate. În 1999 a fost votat Jucătorul Secolului (World Player of the Century) de către IFFHS (Federatia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului). În acelaşi an, France Football, le-a propus foştilor câştigători ai Balonului de Aur să aleagă Jucătorul Secolului (Football Player of the Century); l-au ales pe Pelé. Tot în 1999 a fost ales Sportivul Secolului de către Comitetul Olimpic Internaţional, iar revista Time l-a inclus în lista celor „100 cei mai influenţi oameni ai secolului XX”. În 2013 a primit Ballon d’Or Prix d’Honneur din partea FIFA, în semn de apreciere pentru cariera şi realizările sale profesionale.

      BRIAN WINTER, corespondent-şef al Reuters Brazilia, a fost co-autor al unei serii de volume autobiografice, inclusiv un memoir al fostului preşedinte brazilian Fernando Henrique Cardoso. Născut în Texas, SUA, Winter locuieşte în prezent în São Paulo, Brazilia.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.