Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dieta cu vin

      Dieta cu vin

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2012
      Nr. pagini:
      352
      ISBN:
      9786065881471
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Consumatorii de vin sunt, în general, mai sănătoşi şi au parte de o viaţă mai lungă. Această afirmaţie nu exprimă doar o dorinţă — spune autorul, care şi-a petrecut mulţi ani studiind beneficiile pe care le prezintă vinul pentru sănătate. Cercetările sale relevă faptul că cei care consumă vin roşu suferă mai rar de boli de inimă sau de diabet, precum şi de demenţă la bătrâneţe. în Dieta cu vin, autorul examinează importanţa vinului, a dietei şi a stilului de viaţă în atingerea unui grad maxim de bunăstare, susţinând consumul zilnic de vin roşu ca parte a unui stil de viaţă sănătos. Celor care nu doresc să bea vin roşu, autorul le recomandă alimente şi băuturi alternative care pot aduce beneficii asemănătoare.

      Roger Corder este profesor de terapie experimentală la William Harvey Research Institute, Londra. Timp de 25 de ani, el a desfăşurat cercetări în domeniul funcţiilor cardiovasculare şi al legăturilor dintre diabet şi bolile de inimă, cu scopul de a descoperi tratamente noi pentru aceste probleme de sănătate care se propagă într-o măsură din ce în ce mai mare. Pro­fesorul Corder a publicat numeroase articole şi a ţinut conferinţe pe tema descoperirilor sale, care confirmă legătura dintre consumul ponderat de vin şi sănătate.

      Suntem conştienţi de faptul că sănătatea este un capital care trebuie păstrat, că actualul stil de viaţă este răspunzător de suferinţele fizice, că sufletul şi trupul nu sunt entităţi ce trebuie luate separat, că legătura omului cu universul este importantă pentru regăsirea echilibrului psihic, fizic şi spiritual. Căile medicinei clasice se îmbogăţesc, viziunea asupra bolii şi bolnavilor se schimbă, iar informaţia constituie un aspect important al profilaxiei medicale.
      Colecţia „Să fii sănătos“ deschide publicului noi căi pentru a înţelege de unde vine boala, cum se poate vindeca şi mai ales ce poate face pentru menţinerea sănătăţii şi pentru a se bucura pe deplin de viaţă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.