În cartea sa, Dieta fără gluten, Davis prezintă adevărul legat de grâul modern şi de rolul istoric al acestuia în dieta oamenilor. Departe de a mai semăna cu grâul folosit de strămoşii noştri în dieta lor, grâul modern a fost modificat genetic pentru a permite obţinerea unor producţii foarte mari la hectar cu costuri reduse. În consecinţă, această cereală cândva benefică a fost transformată într-un ingredient alimentar omniprezent, dar nociv, care determină o creştere mai accentuată a glicemiei din sânge decât zahărul de bucătărie consumat gol şi care generează o dependenţă ce declanşează un cerc vicios al foamei, alimentaţiei excesive şi oboselii. Dr. Davis explică conexiunea acestui grâu modern cu creşterea în greutate şi cu acumularea de grăsime în cele mai nepotrivite locuri din corp, provocând efecte dintre cele mai nocive asupra stării de sănătate, cum ar fi diabetul, boala cardiacă, dezechilibre neurologice precum boala celiacă, artrita reumatoidă şi demenţa. În sfârşit, dr. Davis prezintă argumente extrem de convingătoare în favoarea eliminării complete a grâului din alimentaţie, inclusiv strategii care pot facilita această tranziţie, făcând-o să devină permanentă.
Dieta fara gluten
Renunţă la produsele făinoase, slăbeşte şi restabileşte-ţi starea de sănătate
Categorii:
Limba:
Romana
Data publicarii:
2013
Editura:
Nr. pagini:
298
Colectie:
Traducatori:
ISBN:
9786068420066
Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
Indisponibil
Preț valabil exclusiv online!
Împachetare cadou gratuită!
Transport gratuit peste 150 de lei.
Retur gratuit în 14 zile.
Ai întrebări? Contactează-ne!