Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Dinti albi

      Dinti albi

      8.0 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      512
      ISBN:
      9789734644513
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Traducere din limba engleza si note de Alina Scurtu

      Romanul Dinti albi a cistigat mai multe premii prestigioase, printre care James Tait Black Memorial Prize, Whitbread Book Award, Guardian First Book Award, Commonwealth Writers First Book Prize si Betty Trask Award. Revista Time a inclus romanul in lista sa cu cele mai bune 100 de romane scrise intre anii 1923 si 2005.

      Spectaculos si privind indeaproape cele mai ascunse unghere ale vietii, amuzant si emotionant, Dinti albi este povestea a doua familii londoneze, a lui Archie Jones si a prietenului sau de-o viata – Samad Iqbal. Cei doi se cunosc din perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial si au o viata banala. Archie este acum casatorit cu o frumoasa jamaicana de doua ori mai tinara decit el si au impreuna o fetita, pe Irie. Samad, musulman pina in maduva oaselor, o primeste de nevasta, prin traditionala casatorie aranjata de parinti, pe cusurgia Alsana. Baietii lor, Millat si Magid, sint unul pasionat fara speranta de marijuana, iar celalalt indragostit pe viata de meandrele cunoasterii. Povestile celor doua familii, Jones si Iqbal, se imbina una cu alta, creind un paienjenis de mici istorii despre identitatea culturala, despre lupta pentru o existenta pusa la orice pas sub semnul indoielii, despre speranta unui nou inceput.

      „Zadie Smith este o maestra a detaliilor, un Dickens postmodern. Felul in care isi spune povestea si intelepciunea ce transpare din ea sint pe masura locurilor si a izurilor lumii pe care Anglia a mostenit-o.” (The Washington Post)

      „Dinti albi este precum Londra pe care o descrie: un hibrid frematator de voci, tonuri si texturi, tresaltind de energie si incredere.” (The New York Times Book Review)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.