Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Diversificarea pur si simplu
      Diversificarea pur si simplu
      Diversificarea pur si simplu

      Diversificarea pur si simplu

      4.3 / 10 ( 42 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      312
      Ilustratori:
      ISBN:
      9789730263787
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O carte despre diversificare a alimentatiei la bebelusi, copii si nu numai, o carte de dezvoltare personala. O carte scrisa pentru a fi alaturi de acei parinti sau medici care interactioneaza cu parinti care nu pot sau nu doresc sa consume anumite produse de origine animala, pentru ca pentru ei nu exista informatie adunata la un loc, care sa ii incurajeze.

      O carte scrisa pentru a fi alaturi de femei, fie ele mame sau nu, o carte pentru familii sanatoase!
      Diversificarea, pur si simplu este o carte care cuprinde pe parcursul a peste 300 de pagini, informatie stiintifica impletita in stil propriu cu cunoasterea, intelegerea si experienta personala si profesionala a Cristelei Georgescu, referitoare la diversificarea alimentatiei copiilor respectand principiile: 1) PUR si 2) SIMPLU.
      Cuvantul Inainte al cartii apartine Dr. Sorina Soescu.
      „Cunoasterea pe care am dobandit-o de la indrumatori de referinta in nutritie, naturopatie, apifitoterapie, medicina, biochimie, am trecut-o prin filtrul propriei intelegeri, o practic cu consecventa in cresterea copiilor mei, Pavel (8 ani) si Petru (7 ani) (N.R. 2018) si o impartasesc in aceasta carte cu intentia de a reda mamelor in special si parintilor/ingrijitorilor in general, forta si incredereea de neclintit in propriile intuitii, in intelepciunea organismului uman, in natura si nu in ultimul rand in copii.
      Exista familii care doresc de buna voie sa faca schimbari in alimentatie si exista familii care sunt constranse de provocarile vietii sa faca schimbari dupa principiile PUR si SIMPLU (acesta din urma a fost si cazul meu). Gasesc lipsit de umanitate, nefiresc si contraproductiv sa fie contaminati cu frici sau prejudecati care sa le saboteze demersul de reforma alimentara, si asta doar pentru ca medicii, indrumatorii sau apropiatii lor nu au deschiderea de a se informa si a proba si alt tip de informatie (pe care nu o consider ”gresita”, ci doar diferita).
      De aceea cartea contine o Nota pentru cadre medicale, studenti la medicina si specialisti in nutritie si o Nota pentru mame.
      Nu doresc sa conving sau sa convertesc, nici sa creez o noua doctrina, nici sa propun o noua dieta precisa de diversificare, cu un nou set de reguli si retete exacte, ci, din contra, doresc sa ne eliberam impreuna de toate cele care ne-au inrobit pana acum.”

      Cristela GEORGESCU
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.