Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Doamna In Albastru

      Doamna In Albastru

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Editura:
      ISBN:
      9789734704293
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „Fiind in acelasi timp un thriller paranormal si o explorare a unei vechi enigme religioase, Doamna in albastru e un roman care te prinde si te intriga, scris intr-o proza eleganta. Admiratorii romanului sau anterior ar trebui fara indoiala sa-l citeasca si pe acesta.”
      Booklist
      Jennifer Narody incepe sa aiba vise suparatoare populate cu imagini misterioase ale unei doamne imbracate in albastru. Insa, cu peste 300 de ani in urma, acelasi spirit le aparuse liderilor tribului indian Jumano din New Mexico, fiind legat de aceasta data de o calugarita spaniola care avea puterea „bilocatiei”, sau a prezentei in doua locuri in acelasi timp.
      Intre timp, o puternica furtuna il conduce pe jurnalistul Carlos Albert in oraselul spaniol Agreda, unde descopera o mica manastire uitata de lume, fondata de aceeasi calugarita legendara. Intrigat de zvonurile puterilor ei, jurnalistul incepe sa caute mai multe informatii despre aceasta figura misterioasa.
      Legate intre ele de o sinucidere aparenta, aceste piste il conduc pana la urma pe Carlos pana la Cardinalul Baldi, apoi la un spion american si, in final, pana la Jennifer Narody, care, fara s-o stie, detine cheia unui mister pe care atat Biserica Catolica, cat si Ministerul American al Apararii sunt hotarate sa-l dezlege – misterul doamnei in albastru…

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.