Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Educatia Montessori in primii ani de viata

      Educatia Montessori in primii ani de viata

      3.9 / 10 ( 8 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      336
      Colectie:
      ISBN:
      9786063316999
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Întâmpinarea nou-născutului • Descoperirea lumii • Mâna şi creierul • Viaţa practică • Îngrijirea personală • Limbajul şi inteligenţa • Voinţa în curs de dezvoltare

      Asigurarea unui start bun în viață are consecințe pozitive fundamentale asupra întregii vieți ulterioare. Unul dintre instrumentele cele mai potrivite în acest sens îl reprezintă abordarea Montessori, ce favorizează dezvoltarea independenței și a stimei de sine a copilului încă din primele săptămâni de după naștere. Cartea conține indicații pas cu pas pe parcursul dezvoltării copilului de la naștere și până la vârsta de trei ani, acoperind toate aspectele, de la programul de somn la modul de hrănire, îmbrăcăminte, libertatea de mișcare, însușirea limbajului și a regulilor de igienă etc. Un accent special este pus pe încurajarea curiozității firești a copilului și a tendinței sale de explorare a mediului înconjurător, elemente esențiale în dezvoltarea unei inteligențe armonioase și a unui corp sănătos și puternic.

      Paula Polk Lillard este o autoritate recunoscută la nivel internațional în domeniul educației Montessori. Autoare de cărți și cadru didactic cu o experiență de peste 50 de ani, a fondat împreună cu fiica sa, Lynn Lillard Jessen, o şcoală de tip Montessori pentru copii începând de la vârsta preşcolară până la clasa a opta.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.