Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Empatia in parenting

      Empatia in parenting

      Cum sa cresti un copil fericit, independent si echilibrat, dezvoltandu-i inteligenta emotionala
      5.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      296
      Colectie:
      ISBN:
      9786068657059
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cum să crești un copil fericit, independent și echilibrat


      „Empatia în parenting” ne dezvăluie care sunt ingredientele de care au nevoie copiii noștri pentru a crește frumos și a-și împlini potențialul, pentru a-și urma visurile și a face din această lume un loc mai bun.

      Shauna Shapiro, cercetător în psihologie și expert în practicile stării de mindfulness, a creat acest ghid extrem de clar, cuprinzător și practic împreună cu pediatrul Chris White. Autorii recomandă tipul de parenting conștient – mindful –, integrând practicile străvechi din tradițiile spirituale ale Orientului în știința modernă și folosindu-se de descoperirile din domeniul psihologiei.

      Fără îndoială, disciplina este un ingredient necesar pentru copii. Prin disciplină și autodisciplină își dezvoltă capacitățile esențiale: autocontrolul, controlul impulsurilor și competența socială. însă, în cele mai multe situații, părinții oscilează între a fi exagerat de permisivi sau prea autoritari. Autorii acestui volum ajung la concluzia că, de fapt, copiii au nevoie să primească o combinație echilibrată de iubire și limitări. De aceea, au adăugat o dimensiune de pionierat la semnificația conceptului de disciplină, propunând ca starea de mindfulness să fie un element de bază pentru o abordare plină de iubire în educația copiilor. Calitatea de a fi prezenți într-un mod conștient este una dintre cele mai importante dimensiuni ale parentingului, iar această lucrare ne ajută să o cultivăm. Urmând pas cu pas ghidul „Empatia în parenting” – sau disciplina mindful – vom fi mai înțelepți și mai plini de compasiune în relația cu copiii noștri.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.