Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      FaceCarte

      FaceCarte

      5.5 / 10 ( 2 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      ISBN:
      6426054000454
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ce avem noi aici? Niste poeme, cateva portrete si poate ceva mai multe povestiri, intr-o insiruire oarecum cronologica, un fel de jurnal al ultimilor cinci ani, in care s-au asezat trairi, emotii sentimente, ganduri, nelinisti, bucurii, creionate atat cat m-am priceput. Nu stiu daca neaparat cu dibacie, dar sigur cu sinceritate. Lansate in spatiul public prin intermediul acestui fascinant instrument de socializare care este facebook-ul, m-am lasat uneori dezbracat de hainele artistului, in altele de cele ale omului, atat cat am considerat ca merita sa va trezeasca interesul sau curiozitatea.


      Așadar, o carte de poeme, portrete, povestiri, despre mine, despre oameni, despre intamplari, cu o prefata de Ioan Es. Pop care suna cam asa:

      „Există doua Facebook-uri pe lumea asta: unul utilitar, al lui Mark Zuckerberg, si altul poetic, al lui Nicu Alifantis. In FaceCartea lui Alifantis ma simt cel mai acasa, pentru ca aud simultan cuvintele si sunetul muzicii din spatele lor, chiar daca muzica textelor n-a fost compusa inca. Sunt, asadar, un privilegiat: aud si ceea ce inca n-a fost pus pe note. In noile sale Fete, Alifantis isi adanceste nu doar propriul destin, ci si destinele cititorilor lui de azi si de maine.”

      FaceCarte s-a nascut in urma unei selectii a postarilor pe care le-am facut in ultimii 5 ani pe pagina mea de facebook https://www.facebook.com/AlifantisOficial. Multi prieteni m-au incurajat in toata aceasta joaca. Scrie, fii activ, posteaza! Auzeam mereu aceste indemnuri, iar eu, culmea, le-am luat în serios. O fi fost bine, o fi fost rău, habar n-am, dar, recunosc, m-am prins în hora asta. Comunicare zilnica cu voi a fost un extraordinar exercitiu al mintii, al spiritului iar pentru faptul ca m-ati incurajat, mi-ati dat ghes, m-ati imboldit sa comunic cu domniile voastre, va merci frumos, sau cum zice francezu’, „chapeau!”.
      Cativa prieteni au prins a ma-ndemna sa adun cele postate intr-o carte. Am cedat acestei provocari impotriva vointei mele si m-am pus pe treaba. Iata-ma, fac carte...
      Poeme, portrete, povestiri, despre mine, despre oameni, despre intamplari.
      Sper ca nu va vor dezamagi si, mai ales, ca nu va vor plictisi!
      Va multumesc,
      Nicu Alifantis
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.