Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Gramatica filmului

      Gramatica filmului

      5.4 / 10 ( 10 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Nr. pagini:
      626
      Traducatori:
      ISBN:
      9789736683534
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest unic magnum opus de peste 600 de pagini si 1500 de ilustratii al tehnicilor narative vizuale care formeaza limbajul cinematografic se bucura de un imens interes din partea tuturor celor implicati in arta filmului de pretutindeni. Acest limbaj este fundamental atat pentru deprinderea cineastului cu pozitionarile si miscarile actorilor si ale camerelor de filmat, cat si pentru gasirea succesiunii corecte si a ritmului scenelor dintr-un film. Gramatica filmului nu se demodeaza din cauza progresului tehnologic constant, ci este un reper permanent in cea de-a saptea arta. Esentiale pentru scrierea si decupajul unei scene sau secvente, formulele de naratiune vizuala din lucrarea lui Arijon vor lumina drumul celor implicati in industria cinematografica, cat si celor care vor sa inteleaga in profunzime arta filmului.

      „Cartea contine informatii legate de tehnicile si uneltele esentiale pentru realizarea unei productii de cinema, dar ofera acces si la subtilitatile care fac diferenta intre mediocritate si excelenta in arta filmului.

      Lucrarea nu este afectata de progresul tehnologic continuu, ci, dimpotriva, asigura o structura de elemente esentiale perene, care pot fi folosite pentru orice suport filmic, oricare ar fi natura sa”. Prof. Univ. Dr. Copel Moscu

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.