Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Intuitia

      Intuitia

      Cum sa-ti transformi instinctele de zi cu zi in idei revolutionare
      6.6 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2018
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      208
      ISBN:
      9786067223231
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      De unde se va ivi următoarea ta idee extraordinară? Din analiza fluxului de date brute? Dintr-o sesiune de brainstorming corporatist? Dintr-un focus grup cu clienții? Sau poate de undeva mai de aproape?


      Oamenii de succes nu așteaptă dovezi că ideea lor va merge. Au încredere în instinctul lor și trec la treabă. În Intuiția, Bernadette Jiwa îți arată cum să controlezi puterea intuiției proprii ca să recunoști oportunitățile pe care alții le ratează și ca să vii cu acea idee extraordinară pe care o așteaptă lumea. Cartea explorează intuițiile pline de inspirație ale altora, de la cea care a dus la lansarea renumitului brand GoldieBlox la alta care l-a ajutat pe un doctor să reducă rata mortalității infantile la nivel global.

      Plină de povești de succes, exerciții de introspecție și sugestii de luat notițe, Intuiția este ghidul indispensabil, care te va ajuta să îți dezvolți potențialul unic și să îți descoperi ideile câștigătoare.

      Cu toate că luarea deciziilor în mod informat reprezintă o abilitate de afaceri utilă, Bernadette Jiwa ne reamintește că instinctul și curajul rămân superioare. Intuiția merge și mai departe, arătându-ți cum să cultivi această abilitate importantă în moduri practice.

      Steve Clayton, povestitor-șef la Microsoft

      Intuiția aruncă lumină asupra adevăratului motor al succesului în afaceri: instinctele care locuiesc în fiecare dintre noi.

      Ken Segall, autorul cărții Think Simple

      În centrul oricărei afaceri mari se află un lider cu o minte, o inimă și un spirit curioase. Intuiția te ajută să ajungi la aceste calități valoroase, dar trecute cu vederea atât de ușor, ca să îți deblochezi cele mai îndrăznețe idei.

      Chip Conley, consilier strategic la Airbnb

      Bernadette Jiwa ne reamintește că, dacă ne dorim să ajungem departe, trebuie să ne folosim de capacitățile noastre profund umane și nu doar de date și tehnologie.

      Chris Bruzzo, director de marketing la Electronic Arts (EA)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.