Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Invatarea vizibila

      Invatarea vizibila

      Ghid pentru profesori
      5.5 / 10 ( 30 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2014
      Editura:
      Nr. pagini:
      352
      Traducatori:
      ISBN:
      9786067190588
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Rod al efortului de sintetizare a peste 50 000 de cercetari, incluzand 250 de milioane de elevi, Invatarea vizibila. Ghid pentru profesori identifica, pe baze riguros stiintifice, care sunt cei mai eficienti factori din procesul de predare-invatare. Intr-o lume preocupata de aspectele conjuncturale ale activitatii didactice (politici educationale, management scolar etc.), John Hattie se intoarce la „viata de zi cu zi“ a profesorilor si elevilor. Axata pe procesele specifice lectiei si interactiunilor profesor–elev, cartea ofera criterii clare si obiective pentru orice educator care doreste sa aleaga cele mai bune cai de optimizare a invatarii.

      Volumul se concentreaza asupra obiectivelor didactice stimulatoare, asupra importantei clarificarii la clasa a criteriilor de reusita si a progresului individual al elevului si asupra felului in care evaluarea continua poate motiva atat profesorul, cat si elevii. Educatorii si cercetatorii din domeniul pedagogiei vor gasi aici sfaturi practice pentru implementarea celor mai adecvate strategii didactice, precum si studii de caz si liste de sarcini pentru diversele etape ale instruirii.

      Media

      "Volumul este o lectură necesară, un ghid util pentru profesori. Învățarea vizibilă așază nevoile copilului în prim plan și propune demersuri didactice în care elevul este implicat activ în propria învățare, autoevaluarea, cunoașterea de sine fiind esențiale. În ce măsură concepția despre sine a copilului influențează parcursul său academic, cum poate profesorul sprijini copilul în învățare? sunt întrebări la care volumul de față încearcă să răspundă.

      Veți afla cât de important este climatul din clasă, să-i ascultăm și să ținem cont de dorințele copiilor, să cultivăm o relație armonioasă cu aceștia. Veți afla cum își poate dezvolta profesorul un „simț al contextului” care-i permite să ia decizii corecte la timp, pe parcursul orei, să observe cu vigilență ce se întâmplă, să regleze, să anticipeze. Și, mai ales, veți înțelege cât de importantă este empatia în relația profesor-elev: ora se încheie abia atunci când profesorul poate revedea ce s-a întâmplat din punctul de vedere al copiilor, prin ochii lor. Aplicarea tuturor acestor strategii poate fi cheia bunei colaborări între părinți și profesori, colaborare din care copiii vor avea de câștigat." Cristina Tunegaru

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.