Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Istoria filmului rus

      Istoria filmului rus

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Nr. pagini:
      544
      ISBN:
      9786069305454
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cartea lui Brigit Beumers este prima istorie completă care evidenţiază atât elementele-cheie ale cinematografiei ruse, cât şi cele mai importante filme, în contextul politic de la începutul secolului trecut şi până în zilele noastre.

      Autoritate recunoscută în domeniul culturii şi cinematografiei ruse, Brigit Beumers, profesor de film la Universitatea Aberystwyth din Marea Britanie, reuşeşte să se limiteze la aspectele esenţiale, oferindu-i cititorului o sinteză necesară unei introduceri într-o perioadă care se întinde peste mai bine de 100 de ani.

      Precizia cu care operează selecţiile este impresionantă, autoarea reuşind să evidenţieze zonele majore şi de multe ori neglijate ale filmului rus. Lucrarea lui Beumers este o realizare foarte importantă, care, pe lângă complexitatea abordării, porneşte de la o analiză profundă şi detaliată a filmelor şi se raportează la contextul istoric şi social în care au fost create.

      Specializarea lui Brigit Beumers este cultura rusă, în special filmul şi teatrul, dar desfăşoară activităţi de cercetare şi în domeniul cinematografului asiatic şi european. Este autoarea unor monografii despre Yuri Liubimov şi Nikita Michalkov şi a unei lucrări despre cultura populară rusă. Alături de Mark Lipovetsky, a scris o lucrare despre violenţa în cinematografia şi drama rusă. A editat şi coeditat numeroase volume despre cinematografia şi arta vizuală sovietică, printre care şi un volum despre cineastul Alexander Sokurov.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.