Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Managementul conflictelor in organizatie

      Managementul conflictelor in organizatie

      8.5 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      464
      ISBN:
      9786067196610
      Dimensiuni: l: 14.5cm | H: 20.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      „În cadrul organizațiilor, conflictele sunt inevitabile și apar în caz de dezacorduri privind volumul de lucru, problemele de comunicare, diferențele individuale la nivel de nevoi, dorințe, obiective, preferințe sau comportamente, precum și în cazul litigiilor dintre angajați și angajatori.

      Vestea bună este că putem învăţa să gestionăm toate aceste tensiuni, în aşa fel încât ideea de conflict să ajungă să aibă o conotaţie mai curând pozitivă decât negativă. Atunci când înţelegem şi apreciem latura constructivă a conflictului, avem puterea de a identifica problemele, de a ne angaja într-un dialog şi de a căuta repede și clar modalităţi de soluţionare a divergenţelor. Căutăm şi găsim prieteni şi aliaţi, în loc de inamici şi rivali. Căutăm obiectivele şi ţintele comune, împărtăşite. Nu suntem ostaticii nimănui, cu atât mai puţin ai propriei persoane, şi primim conflictul cu o atitudine deschisă, deoarece ştim cum să gestionăm şi cum să soluţionăm divergenţele."

      – Autorul

      Dan Safta este doctor în științe economice și licențiat în drept și management. A semnat, în calitate de autor sau coautor, volume, precum Infracțiunile de corupție (2000), Conflictele de muncă (2001), Controlul entităților publice (2010) și altele. În prezent coordonează serviciul juridic Ilfov din cadrul DGRFP București.

      Lucrarea Managementul conflictelor în organizație este destinată managerilor, specialiștilor în resurse umane, juriștilor, studenților, precum și celor implicați direct în gestionarea conflictelor organizaționale.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.