Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Ne e suficient

      Ne e suficient

      Puterea de a deveni multumit pe deplin
      7.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      282
      ISBN:
      9786066390835
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Într-o lume în care teama, criza şi insuficienţa sunt omniprezente în mass-media şi în vieţile multor oameni, noţiunea de revendicare a mulţumirii poate părea fantastică – sau chiar o erezie. Cu toate acestea, găsirea îndestulării chiar lângă tine poate fi răspunsul la problema unei lumi obsedate de ideea de lipsuri. În stilul său cald, realist şi credibil, Alan Cohen oferă puncte de vedere noi, unice şi înălţătoare despre împăcarea cu situaţia care ni se prezintă în faţa ochilor. Ne arată cum să transformăm situaţiile mundane în oportunităţi de dobândire a înţelepciunii, puterii şi fericirii care să nu depindă de alţi oameni sau de alte situaţii.

      Presărată cu multe anecdote adevărate şi cu exemple motivaţionale, cartea Ne e suficient îmbrăţişează dorinţa de schimbare şi perfecţionare ca parte a călătoriei care este viaţa noastră. Uneori, faptul de a te sătura până peste cap de situaţiile care nu merg aşa cum trebuie îţi oferă impulsul necesar pentru a crea situaţii de viaţă mai bune. Citind cartea, te vei simţi emoţionat şi motivat să descoperi că ceea ce cauţi s-ar putea să îţi fie deja la îndemână, ascuns în potenţialul tău latent. Iar dacă mulţumirea este deplină, atunci mesajul profund pe care îl transmite autorul ar putea să declanşeze o revoluţie a stării de bine.

      Despre autor

      Alan Cohen este autor al multor cărţi inspiraţion ale, incluzând bestsellerurile O porție zilnică de înțelepciune și The Dragon Doesn’t Live Here Anymore. Colaborează la seria de succes Supă de pui pentru suflet, bestseller aflat pe primul loc în topul New York Times, iar editorialul său lunar „From the Heart“ e publicat în reviste din întreaga lume. Despre activitatea lui s-a vorbit la CNN şi Oprah.com, precum și în USA Today, The Washington Post şi în cartea 100 Top Experts. Cărţile sale au fost traduse în 24 de limbi străine.
      Alan este gazda unei populare emisiuni radiofonice săptămânale, Get Real, de la Hey House Radio, şi a fost prez entator al premiatului documentar Finding Joe, care descrie călătoria eroului relatată de mitologul Joseph Campbell. Alan ţine discursuri şi seminarii în domeniul stăpânirii vieţii, inspirate din Cursul în miracole. Locuieşte cu familia sa în Maui, Hawaii.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.