Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      O propunere tentanta

      O propunere tentanta

      4.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      320
      ISBN:
      9786063302398
      Dimensiuni: l: 14cm | H: 21cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Emma Fitzgerald dă buzna la conacul de la țară la care s-a retras pentru o vreme John Clayton, vicontele Wakefield, mânată de o furie perfect îndreptăţită. Însă ajunge să asiste fără voie la o scenă de un dezmăț scandalos, care îi are protagoniști pe viconte și pe ibovnica pe care a adus-o cu el de la Londra, şi se simte copleșită de revoltă… dar și de un fior care îi era cu totul străin.

      Ea venise pentru a cere condiții mai bune de trai pentru arendașii domeniului, căutând un strop de compasiune și de decență de la acest lord dezmățat a cărui reputație de păcătos nu mai e un secret pentru nimeni.

      Nu încape îndoială că nimeni nu a îndrăznit să-l ia pe John Clayton la rost, și nici o femeie, cu atât mai puțin una atât de seducătoare ca Emma, nu a rezistat farmecului privirii lui cercetătoare și îndrăznețe. Și totuși, ea reușește să vadă dincolo de aparențe și să descopere că e mai mult decât un dezmățat scandalos. Dar această fiică de vicar cuviincioasă îl lasă fără cuvinte atunci când îi propune un târg care pe măsura reputației lui: ea i se oferă cu totul în schimbul unei vieți mai bune pentru cei pe care îi are în grijă.

      Hotărât să aibă câştig de cauză, John își propune, în schimb, să o iniţieze pe Emma în arta pasiunii. Dar oare şi de data asta inima lui va reuşi să rămână la fel de nepăsătoare ca întotdeauna?

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.