Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pastila de Asigureza si Afacereza

      Pastila de Asigureza si Afacereza

      8.8 / 10 ( 5 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      230
      ISBN:
      9786068083360
      Dimensiuni: l: 16.5cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Ceea ce vi se prezintă acum nu este doar o carte.


      Sau o altă carte despre piața de asigurări și mediul de business. Chiar dacă ea prezintă mai multe elemente de noutate pentru arealul publicistic din România, lucrarea are o încărcătură și valoare cu mult mai mare față de informația efectivă pe care o conține.

      “Pastila de Asigureză & Afacereză” nu e exclusiv rezultatul exercițiilor scriitoricești ale autorului de aproape 5 ani de pe www.alinbaiescu.ro - Primul Blog personal despre Asigurări & Business din România. Cartea nu înglobează numai cei peste 15 ani de experiențe personale în domeniul asigurărilor și afacerilor; și nu e doar un inedit exercițiu de comunicare în domeniul financiar.

      Ceea ce ți se prezintă acum este un demers colectiv unic, al unor oameni cu totul speciali. Sunt 66 de persoane pe care Alin Băiescu i-a cunoscut de-a lungul ultimilor 15 - 20 de ani. Sunt membrii marcanți ai pieței de asigurări, financiare, ai afacerilor din România; personalități în adevăratul sens al cuvântului care, prin eforturile și devotamentul lor, și-au pus o amprentă valoroasă asupra mediului de business autohton. Sunt oameni pentru care autorul are toată stima, iar cea mai mare dovadă a considerației pe care aceștia i-o poartă este aceea că susțin proiectul educațional de față: cartea “Pastila de Asigureză și Afacereză”. Căci fiecare Ambasador recomandă cititorilor câte o pastilă anume: despre un subiect real și serios, memorabilă, dar și hazlie în același timp.

      “O inițiativă mai mult decât bine-venită ... absolut necesară! Admir munca lui Alin, eforturile sale depuse în direcția educației financiare”. (László Pacsó, Fondator & Coordonator proiecte Business Days).

      „Această lucrare face ca lucrurile complicate să pară simple și ușor de aplicat. O carte care cu siguranță trebuie citită!” (Simona BACIU, President & Founder Transylvania College)

      „Un veritabil ghid pentru bunăstarea ta și a familiei tale!” (Eusebiu Burcaș, Antrenor de bunăstare)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.