Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Petrecerea

      Petrecerea

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      176
      ISBN:
      9786066005029
      Dimensiuni: l: 10.6cm | H: 17.6cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Cu două fiice gemene absolvente de liceu, un fiu student la Dartmouth şi un copil de grădiniţă din a doua căsătorie, avocata Olympia Crawford Rubinstein pare capabilă să rezolve orice problemă cu graţie şi umor. Totul până într-o frumoasă zi de mai, când primește o invitaţie pentru fiicele ei la cel mai exclusivist bal de debut din New York, iar lucrurile o iau complet razna.

      Pentru Harry, soţul ei, ideea unui bal simandicos este respingătoare. Veronica, fiica rebelă, pare încântată să participe, iar sora ei geamănă, Virginia, se gândește deja la rochia perfectă. Fostul soţ al Olympiei îşi face şi el apariţia, văzând în acest bal ocazia perfectă pentru un conflict în familie. Ca și cum n-ar fi fost de-ajuns, Charlie, fiul student, se află într-un punct-cheie al vieţii sale şi are nevoie de mama lui mai mult ca oricând.

      Pendulând între criza fiului și suferința fiicei părăsite de iubit, între varicelă și dezbaterile politice din propria casă, Olympia este pe punctul de a ceda..., când o serie de evenimente neaşteptate transformă o noapte dezastruoasă într-una magică. Pe măsură ce se vindecă răni vechi, se rup bariere și se nasc noi tradiţii, un bal al debutantelor devine elementul catalizator pentru schimbare, acceptare şi dragoste.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.