Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Prima enciclopedie Larousse

      Prima enciclopedie Larousse

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2015
      Editura:
      Tip coperta:
      Hardcover
      Nr. pagini:
      128
      ISBN:
      9786066099202
      Dimensiuni: l: 20cm | H: 24cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      1. Corpul uman: informaţii despre cum se naşte un copil, creşterea şi dezvoltarea corpului, cele cinci simţuri, rolul alimentaţiei şi micile probleme de sănătate.
      2. Natura: Cum se succed anotimpurile? Ce forme de relief există în natură? Cum se derulează viaţa locuitorilor în funcţie de toate aceste aspecte? Iată doar o parte din întrebările la care copiii vor găsi răspuns.
      3. Istoria: o incursiune în istorie pornind de la epoca dinozaurilor, trecând prin Preistorie, Antichitate şi Evul Mediu al cavalerilor, cu destinaţie finală lumea de astăzi.
      4. Animalele: o călătorie fascinantă în lumea necuvântătoarelor fie că este vorba de animalele de companie, fie că sunt cele sălbatice, marine, din regiunile polare sau din pădurile tropicale.
      5. Oraşele: descrierea unui oraş în cele mai mici amănunte, cu trimitere spre activităţile curente şi cele de petrecere a timpului liber.
      6. Universul: copiii vor descoperi locul Pământului în Univers, importanţa planetelor, precum şi rolul Soarelui şi al Lunii.
      7. Lumea: informaţii relevante despre cele şase continente, viaţa şi adaptarea locuitorilor la condiţiile de mediu, modalităţi de protejare a Planetei.


      Enciclopedia răspunde întrebărilor celor mai mici cititori şi este însoţită de activităţi amuzante, legende pentru învăţarea unor cuvinte noi, pictograme tematice şi scurte introduceri.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.