Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Prima mea carte despre sex si corpul meu

      Prima mea carte despre sex si corpul meu

      9.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Editura:
      Nr. pagini:
      105
      ISBN:
      9789737144515
      Dimensiuni: l: 23.5cm | H: 30.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Acest proces complex al devenirii, al evolutiei propriu-zise, reprezinta ciclul redat minunat in aceasta carte, prin descrierea anatomica a diferentelor genitale, la femeie-barbat, impreuna cu modificarile care se produc in timp, atat din punct de vedere fiziologic, cat si hormonal, completandu-se permanent cu dimensiunea afectiv-psihologica, a trairilor emotionale specifice varstei de dezvoltare descrisa. Vorbeste pe intelesul nostru despre nevoi, pulsiuni, dorinte naturale, pe care ar trebui sa le cunoastem inainte de a fi coplesiti de ele fara a sti ce ni se intampla.

      Desi pare o carte pentru copii, ea trebuie citita mai intai de catre parinti. Iar apoi, folosindu-se doza potrivita, informatia poate fi livrata la momentul potrivit copilului intr-un cadru familial adecvat.

      Putem foarte bine numi aceasta carte dictionar. Pentru ca informatia cu totul, reprezinta un ciclu de dezvoltare a sexualitatii si poate fi citita oricand.

      Dar mai cu seama, o recomand mamelor insarcinate. Ele prezinta in timpul sarcinii si imediat dupa, o disponibilitate/curiozitate si capacitate de cunoastere uriase de a se informa cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample cu bebelusul lor.

      O recomand tatilor pentru a sti sa relationeze cu baietii lor atunci cand e vremea de vorbit ca-ntre barbati. O recomand mamelor care au fetite, iar ele cresc vazand cu ochii si urmeaza sa devina femei. Proces care se petrece rapid si le poate lua prin surprindere.

      Observati ca ma abtin sa recomand cartea adolescentilor. Ei n-o vor accepta. Forma ei grafica nu-i atrage (vor spune: E pentru copii!) si-apoi, exact de ce ne temeam, si-au luat deja informatia de pe internet. Asa ca, ramane sa mai salvam ce se mai poate.  (Georgeta Ghinea, psiholog)

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.