Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Programarea jocurilor in Visual Basic (CD inclus)

      Programarea jocurilor in Visual Basic (CD inclus)

      6.3 / 10 ( 3 voturi)
      Legare:
      Paperback
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2006
      Nr. pagini:
      368
      ISBN:
      9789737881090
      Dimensiuni: l: 18cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pregatiti-va sa creati primul vostru joc RPG in 2D complet, utilizand Visual Basic 6.6. Daca aveti experienta in folosirea limbajului Visual Basic, atunci detineti deja aptitudinile necesare. Veti invata, pas cu pas, cum sa construiti fiecare parte a unui joc RPG, folosind componente DirectX ca Direct3DR. Pe masura ce veti parcurge cartea, veti scrie programe scurte pentru a demonstra principalele subiecte din fiecare capitol. Plonjati in lumea incitanta a programarii de jocuri, invatati cum sa scrieti cod si sa preluati controlul creativ asupra felului in care opereaza jocul vostru. Lasati frau liber imaginatiei, creand aventuri noi si uluitoare!

      Invatati cum sa proiectati si programati un RPG, de la desenele conceptuale pana la codul sursa. Veti vedea cum sunt realizate jocurile profesioniste, utilizand instrumente ca Mappy pentru editare de niveluri si Pro Motion pentru animatie. Cartea aceasta explica felul in care sa creati un engine de joc cu derulare bazata pe tile-uri, sa folositi animatii complexe de sprite-uri si sa efectuati detectie de coliziune, aducand la viata lumea jocului si personajele.

      Ce se afla pe CD-ROM:
      # Sprite-urile animate si tile-urile prezentate in carte
      # DirectX SDK pentru Visual Basic
      # Mappy un program de editare de niveluri
      # Codul sursa din carte


      Jonathan S. Harbour este de multi ani jucator pasionat si programator si detine o diploma in Computer Informational Systems. A scris mai multe carti despre subiectul programarii jocurilor, printre care Pocket PC Game Programming, Microsoft Visual Basic Game Programming with DirectXR, Microsoft Visual Basic. Net Programming for the Absolute Beginner, Beginner's Guide to DarkBASIC Game Programming si Game Programming All In One, 2nd Edition. El mentine un site Web dedicat programarii jocurilor la adresa www.jharbour.com.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.