Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Puritate

      Puritate

      6.8 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      624
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734661749
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Jonathan Franzen este autorul bestsellerului Corectii si una dintre figurile marcante ale literaturii contemporane


      Dupa incheierea studiilor, tinara Purity „Pip” Tyler isi vede marile sperante naruindu-se sub apasarea unei existente nesigure. Saraca, derutata in cariera si stingace in relatiile sociale, singurul ei reper este o mama fragila psihic, care traieste izolata, sub un nume fals, refuzind cu incapatinare orice referire la trecut si la tatal lui Pip. Cind i se iveste ocazia sa lucreze pentru Proiectul Raza de Soare, un fel de WikiLeaks specializata in dezvaluirea de secrete cu miza mare, condusa din Bolivia de tulburatorul Andreas Wolf, Pip accepta bucuroasa, ispitita de promisiunea ca-si va regasi tatal.
      Si cum ilustrul Wolf, cel autoproclamat „aducator al luminii”, se indragosteste de ea, norocul pare sa-i surida in sfirsit. Curind insa, Pip va descoperi ca e doar un pion intr-o urzeala complicata de secrete si minciuni, tradari si razbunari, iubire, obsesie si moarte.

      „Puritate face ceea ce trebuie sa faca orice fictiune: ne impinge sa trecem de suprafata lucrurilor, sa descoperim ca iubirea poate sa se naruie si ca putem fi tradati de propriile convingeri. E fascinant sa-l vezi pe Franzen infruntindu-si demonii, care nu sint doar ai lui, ci ai fiecaruia dintre noi.” (Los Angeles Times)

      „Franzen a creat o instalatie de secol XXI, extrem de captivanta si de provocatoare, inspirata de capodopera lui Charles Dickens, Marile sperante…” (Booklist)

      „Puritate ilustreaza felul ingenios in care Franzen isi construieste intrigile, talentul sau de a conduce haosul vietii reale spre momente in aparenta imprevizibile. De la observatiile rapide la reflectiile profunde despre compromisurile morale ale jurnalismului, Puritate ofera o serie mereu provocatoare de perspective.” (The Washington Post)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.