Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Rosu ca sangele

      Rosu ca sangele

      8.7 / 10 ( 6 voturi)
      Categorii:
      Varsta recomandata:
      14-16 ani, 16-18 ani
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2013
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      228
      Traducatori:
      Volum din serie:
      1
      ISBN:
      9789737078780
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Primul volum al trilogiei Alba-ca-Zapada.

      E cea mai grea iarna din ultimii ani; strazile din Tampere, Finlanda, sunt inghetate si acoperite de zapada. Si nimic nu contrasteaza mai tare cu albul zapezii decat sangele. Lumikki Andersson, o adolescenta in varsta de 17 ani, locuieste singura si merge la un liceu de arte. Si-a facut o regula din a nu se implica in lucruri ce nu o privesc. Totusi, aceasta regula este pusa la incercare in ziua cand Lumikki gaseste bancnote patate de sange in camera obscura a liceului. Dandu-si seama ca trei elevi de la liceul sau au un amestec in acest incident, Lumikki se trezeste inghitita in hatisul unei afaceri intenationale cu droguri.

      Elisa, o fata din grupul celor trei, incepe sa suspecteze ca tatal sau, politist la departamentul de narcotice, are legatura cu intreaga poveste. Prinsa intr-un vartej ametitor de evenimente neprevazute si incercand sa fuga de mafioti rusi si estonieni, Lumikki se confrunta cu situatii-limita, care ii pun viata in pericol. Acum si adolescentii au o Lisbeth Salander a lor!

      Lumikki Andersson, eroina trilogiei Alba-ca-Zapada, a invatat sa se apere singura si sa nu aiba incredere in nimeni. E un lup singuratic si o supravietuitoare. A fost agresata brutal la scoala, iar acum s-a mutat in Tampere, unde locuieste singura. Lumikki e inteligenta, sarcastica, are o anume duritate si ii place singuratatea. De asemenea, ii place sa se lupte corp la corp, sa inoate in apa inghetata, sa alerge si sa mearga la galerii de arta. A hotarat ca nu mai vrea sa-i fie niciodata frica de nimic.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.