Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Secretul: Cartea recunostintei - agenda

      Secretul: Cartea recunostintei - agenda

      7.1 / 10 ( 16 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Editura:
      Nr. pagini:
      192
      Traducatori:
      ISBN:
      9786068080055
      Dimensiuni: l: 13.1cm | H: 17cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Dupa ce ne-a demonstrat ca este suficient sa ne dorim fericirea si prosperitatea, pentru a beneficia de miraculoasa putere a Legii Atractiei, Rhonda Byrne ne pune acum la dispozitie un instrument prin care sa putem profita la maxim de magnetismul universal: recunostinta.

      Pentru a atrage lucrurile bune, trebuie in primul rand sa fim recunoscatori fata de ceea ce avem. Nerecunostinta nu va atrage decat alte lucruri care ne vor adanci sentimentul de lipsa si insatisfactie, de aceea e necesar sa traim in primul rand multumirea autentica fata de posesiile prezente. Recunostinta pentru ceea ce suntem si ceea ce detinem ne pregateste sa primim ceea ce ne dorim, iar intentiile de recunostinta fata de implinirile viitoare amplifica puterea de atractie a gandurilor noastre

      Rhonda Byrne nu daruieste cititorilor doar o carte de citit, ci un instrument puternic de realizare a propriului destin prosper. De fapt, Byrne nu face altceva, decat sa-i pregateasca pe cei interesati pentru exercitiul individual de autodezvoltare. “Cartea recunostintei” va pune la dispozitie un set de instructiuni si afirmatii care sa va inspire dar rolul cel mai important il veti juca dumneavoastra, prin exprimarea in scris a propriilor stari de gratitudine, in spatiile generoase pe care le veti regasi in elegantul volum.

      Ne exprimam dorintele, ne manifestam recunostinta si dobandim implinirea. Reteta succesului este acum completa!


      The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei este unul dintre cele mai puternice ghiduri ce-l puteti folosi spre a va transforma viata în fericire deplina. Când folositi aceasta carte în fiecare zi si scrieti despre toate lucrurile din viata pentru care sunteti recunoscator, veti fi apoi placut surprins de lista interminabila a gândurilor care revin la dumneavoastra si de lucrurile noi demne de recunostinta dumneavoastra. Puteti folosi The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei spre a atrage puternic în viata dumneavoastra lucruri specifice pe care le doriti si spre a fi în deplina abundenta.

      Cartea este plina de afirmatii scrise de Rhonda Byrne menite sa permiteti sa aduceti bucuria si armonia în toate aspectele vietii dumneavoastra. Inspirati fiind de scrierile Rhondei, in fiecare zi veti face o lista a lucrurilor pentru care sunteti acum recunoscatori, urmata de o lista a Intentiilor de Recunostinta continând toate lucrurile dorite în viata dumneavoastra.
      The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei are un design grafic de exceptie si este de o eleganta aparte. Aceasta carte va ajuta cititorii sa-si concentreze energiile si, în mod limpede si eficient, sa foloseasca pe deplin puterea legii atractiei în toate aspectele vietii lor pentru sase luni.
      Nu exista limite a lucrurilor bune ce le puteti aduce cu putere în viata dumneavoastra. Prin practicarea recunostintei în fiecare zi, va veti mari puterea magnetica de a atrage o viata minunata dincolo de puterile visurilor dumneavoastra.

      Secretul continua sa fie cartea fenomen în întreaga lume, un adevarat mega-bestseller international care a inspirat milioane de oameni sa traiasca vieti extraordinare. Acum apare singurul ghid oficial si autorizat al cartii de succes: The Secret – Secretul: Cartea Recunostintei, de Rhonda Byrne.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.