Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Seri antice

      Seri antice

      9.7 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Editura:
      Nr. pagini:
      832
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734661756
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil online

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      O capodopera despre moarte si viata, despre reincarnare, vraji si erotism in Egiptul antic


      Menenhetet, copilul de taran care devine general in armata lui Ramses al II-lea, care ajunge supraveghetorul haremului si insotitor al Reginei Nefertiri, se viseaza pe tronul Faraonului. Un batrin evreu i-a dezvaluit cum orice barbat poate sa renasca daca, inainte sa-si dea sufletul, lasa grea o femeie; pruncul nascut astfel isi va intrupa tatal mort, cu toate visurile si cunostintele acestuia. Menenhetet trebuie doar sa-si aleaga femeia si momentul potrivite pentru realizarea visului. Ceea ce si incearca sa faca, in ultima noapte a Marelui Festival al Faraonului Ramses al II-lea, alegindu-si-o ca iubita si poate viitoare mama pe Regina, de care este indragostit. Despre toate acestea povesteste chiar Menenhetet, la curtea lui Ramses al IX-lea, intr-o alta noapte de pomina, Noaptea Porcului, cind totul este permis deopotriva muritorilor de rind, faraonilor si zeilor. De la acel moment au trecut… 150 de ani, intre timp s-au perindat faraoni la tron, regine in paturile lor, s-au distrus si s-au construit orase, piramide si morminte au fost inaltate si devastate, alte batalii au fost purtate, Nilul s-a revarsat si s-a retras in matca lui. De toate da seama Menenhetet, martor si protagonist.

      „Norman Mailer face sa revina la viata fapte de mult uitate, aducind in fata noastra ritmurile, imaginile si senzualitatea unei epoci pierdute in memoria trecutului.” (The New York Times)

      „Seri antice este un roman luxuriant, exhibind o sexualitate dincolo de orice inchipuire. Cu fiecare pagina, romanul ne dezvaluie misterele sacre si profane.” (Vogue)

      „Un roman gigantic precum piramidele, amintind de Curcubeul gravitatiei al lui Thomas Pynchon.” (Los Angeles Herald Examiner)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.