Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti

      Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti

      Cheia atasamentului sanatos
      1.0 / 10 ( 1 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      216
      ISBN:
      9786063800863
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23.5cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Faceţi parte dintre persoanele fericite în cuplu sau dintre cei care se implică în relaţii fără viitor? Sunteţi atent cu partenerul de cuplu sau distant? Aţi fost un copil iubit sau neglijat?


      Studii neuropsihologice recente au demonstrat că ataşamentul afectiv se construieşte din fragedă copilărie: el se instalează în relaţia afectivă cu părinţii şi se continuă la vârsta adultă în relaţia de cuplu. Alegerea partenerului erotic ar fi, aşadar, condusă inconştient de calitatea acestei relaţii: dacă ea a fost securizantă, relaţiile erotice de la vârsta adultă vor fi echilibrate. în caz contrar, se va dezvolta o traumă de ataşament sub forma insecurităţii afective (angoasă de abandon, teamă de intimitate), care anunţă relaţii erotice chinuitoare şi conflictuale. Din fericire, acest verdict nu este fără apel: printr-un demers terapeutic adaptat, care permite înţelegerea gândurilor şi a comportamentelor erotice, se poate corecta traiectoria şi consolida durabil siguranţa şi succesul unei relaţii.

      În această lucrare, autorul explică amănunţit fundamentele teoriei ataşamentului, importanţa legăturii afective de la începutul vieţii şi consecinţele unei legături afective deficitare. El oferă sfaturi şi instrumente concrete pentru a favoriza o mai bună comunicare în cuplu, care dă ocazia unui bilanţ aprofundat al relaţiilor erotice, pentru a iniţia alegeri lucide şi a întrerupe definitiv repetarea dureroasă a trecutului.

      MARC PISTORIO este psiholog clinician şi psihoterapeut. Amplificându-şi expertiza, s-a specializat, de asemenea, în rezolvarea conflictelor în mediul corporatist, în calitate de mediator civil şi comercial.
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.