Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Tentoria

      Tentoria

      7.0 / 10 ( 3 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2016
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      346
      ISBN:
      9786068823089
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      La jumătatea secolului XXII, omenirea intră într-un nou război mondial care va produce prima generaţie de tentorieni – o armată de oameni bionici creată ca o soluţie extremă pentru restabilirea păcii; primul succes real în perfecţionarea artificială a funcţiilor corpului şi a inteligenţei umane. Cu timpul, tentorienii devin oficial o naţiune care-şi arată tot mai mult adevărata natură: maşini cu trup de om, însetate de sânage şi putere. Astfel, în secolul XXV, marile puteri decid să îi vâneze peste tot în lume şi să îi izoleze într-o regiune pe care o numesc TENTORIA.


      Să aibă apariţia acestei naţiuni repercusiuni şi în trecut?

      Acţiunea se mută cu 500 de ani înapoi în timp, în anul 2019. Cole este un tânăr de 27 de ani, care trăieşte o viaţă fericită într-o lume cu totul aparte: o Terra cu doar un petic de pământ înconjurat de un singur ocean vast şi cu o populaţie de 12 milioane de oameni condusă de o grupare secretă. Viaţa bărbatului se schimbă brusc, odată cu dezvăluirea adevăratei realităţi a existenţei sale, iar acţiunile teribile încep a se precipita într-o veritabilă goană, la extrem, la limita supravieţuirii.


      „TENTORIA” ridică întrebări legate de valorile umane, de conflictul dintre virtual şi realitate, dintre prezent şi viitor; despre speranţa omenirii de a rămâne într-o lume palpabilă, non-virtuală, departe de drogul tehnologic, care ne crează o dependenţă tot mai acută, infiltrându-se tot mai mult în corpul nostru.
      Sorin Banu
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.