Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Terapia cu ingeri

      Terapia cu ingeri

      Mesaje vindecatoare pentru fiecare domeniu al vietii dumneavoastra
      5.9 / 10 ( 9 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2011
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      304
      Traducatori:
      ISBN:
      9789738759596
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      În cartea „Terapia cu Îngeri”, Doreen Virtue transmite mesajele de mângâiere și de călăuzire primite din Împărăția Îngerilor, care vă pot ajuta în anumite tulburări emotive, cum ar fi: depresie, plictiseală, confuzie și mânie, dar și în probleme legate de carieră, relații, familie și multe altele.

      „Terapia cu Îngeri” este o infuzie de speranță, lumină și încredere.

      ÎNGERII SUNT ÎNCÂNTAŢI SĂ VĂ AJUTE!

      „Terapia cu Îngeri” este cea mai rapidă, cea mai eficientă și cea mai plăcută formă de vindecare care a fost posibilă vreodată. Puterea vindecătoare a îngerilor depășește orice formă de terapie concepută de om.

      „Vă cerem să renunțați la cercetarea suferințelor cu speranța că aceasta vă va conduce spre vindecare. Cercetarea nu ar aduce decât și mai multă suferință care nu este altceva decât o simplă iluzie!

      Nu uitați că simplitatea este inima lui Dumnezeu și totodată răspunsul la grijile voastre. Fiți conștienți că marile schimbări apar după o mare supărare și că mâine nu vi se va petrece nimic ce nu a fost deja în inima voastră astăzi.

      Toate necazurile care vi se petrec nu sunt decât o oglindire a ceea ce nu vedeți că sălăsluiește în propria voastră minte. Voința de a vedea adevărul este prima soluție pentru a scăpa de sursele generatoare de groază din jurul vostru. Nu căutați ceea ce puteți avea sau primi, căutați doar ceea ce puteți dărui. Şi astfel, veți avea orice doriți și chiar mai mult.

      Pe măsură ce vă vindecați, prin iertare și prin eliminarea resentimentelor, atrageți în viața dumneavoastră acele ființe care vă cinstesc la același nivel la care vă cinstiți singuri.

      Vedeți-vă pe voi înșivă și pe ceilalți cu ochii unui înger și veți vedea o lume minunată, luminoasă, strălucitoare și plină de speranță.

      Sunteți un înger și o binecuvântare pentru această lume!”

      „Vă iubim, dragii noștri, și semnalele care vin din teama voastră acționează ca un fluier care ne cheamă alături de voi. Astfel încât nu sunteți niciodată singuri în momentele voastre de teamă.

      Vrem să știți că lumea voastră se rotește mult mai repede pe scala evoluției. Destul de curând, vor veni vremuri în care vă puteți simți copleșiți de viteza uluitoare a schimbărilor din lăuntrul vostru. Noi, îngerii, dorim să vă asigurăm că nimic nu se mișcă mai repede decât o inima plină de iubire. Iubirea voastră și iubirea lui Dumnezeu sunt perfect sincronizate într-un ritm minunat, acum și pururea. Pentru că, nu-i așa, iubirea este însăși puterea și esența a tot ce există.

      Permiteți-ne să intervenim, împărtășindu-ne temerile voastre.

      Lasați-le în seama noastră, iar noi le vom lăsa în seama luminii lui Dumnezeu, unde Iubirea curăță toate problemele aparente!”

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.