Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Tezaurul gastronomiei romanesti: Borsuri si ciorbe

      Tezaurul gastronomiei romanesti: Borsuri si ciorbe

      Toate borsurile si ciorbele de cel putin 100 de ani
      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      310
      ISBN:
      9786067481921
      Dimensiuni: l: 15cm | H: 23cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Volumul „Tezaurul gastronomiei româneşti - borşuri şi ciorbe” cuprinde totalitatea reţetelor create în spaţiul României Mari de la începuturi şi pînă astăzi. Potrivit promotorilor acestui album, lucrarea conţine 184 de reţete de bază şi 424 de variante ale acestora. La lansare va fi prezentată celebra „ciorbă de nimicuri”, creată în portul Corabia la 1880 - oraş deaspre care aflăm că avea, atunci, nu mai puţin de opt cazinouri.

      Cât despre „ciorba de nimicuri”, relatările vremii citate de autor arătau că, deşi era mâncarea hamalilor (adică a „parlangiilor” care urcau grânele pe şlepuri), a fost repede adoptată de boierii olteni care o consumau cu mare plăcere în localurile din zonă.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.