Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Toate bufnitele

      Toate bufnitele

      5.0 / 10 ( 4 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2017
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      280
      Colectie:
      ISBN:
      9789734659685
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Toate bufniţele (ed. I, 2012) a fost distins cu Premiul pentru cea mai bună carte a anului, secţiunea „Beletristică”, la Gala Bun de Tipar, ediţia a II-a.


      În decembrie 2016, cotidianul Die Welt a inclus romanul Toate bufniţele în topul celor mai bune zece cărţi din literatura internaţională ale anului.

      „Apariţie pe scena mondială: în Filip Florian poate fi descoperit un mare povestitor, iar romanul său, Toate bufniţele, este o carte copleşitoare, una dedicată consolării şi disperării în totalitarismul românesc. […] Acesta este mirajul cărţilor triste ale lui Filip Florian, există priviri asupra realităţii care fac ca ea să fie suportabilă, există şansa ca, măcar în ficţiune, la celălalt capăt al tunelului îngheţat să se afle o fată zîmbitoare.” (Die Welt)

      „Toate bufniţele este o operă remarcabilă a literaturii universale, un roman fermecător despre ceasul înserat al amintirii, o carte care îi dă cititorului senzaţia că ar putea să atingă infinitul, să se joace cu el şi să îl scarpine ca pe un pisoi.” (Neue Zürcher Zeitung)

      „Începînd cu prima frază, Filip Florian îl molipseşte pe cititor cu povestea sa, în care empatia, umorul, poezia şi tragicul se îmbină perfect armonios. […] El reuşeşte într-un mod uluitor să istorisească un şir de întîmplări triste cu mult haz, cu comic de situaţie şi, în acelaşi timp, să facă simţite cu rafinament epic constrîngerile şi neputinţa omului de rînd. Toate bufniţele este o lectură fascinantă, în care Filip Florian nu ţine lecţii sau demonstraţii, ci pune întrebări şi se zbate împreună cu protagoniştii săi pentru a găsi răspunsuri, în aspiraţia către dragoste, bucurie şi tihnă.” (Wiener Zeitung)
      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.