Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Viata din visele lui Suhanov

      Viata din visele lui Suhanov

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2007
      Editura:
      Nr. pagini:
      360
      ISBN:
      9789731020471
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Viata din visele lui Suhanov este o carte superb scrisa si de o mare originalitate despre un om care isi tradeaza talentul, prietenii si principiile - o carte plina de energie clocotitoare, cu imagini uimitoare si profund tulburatoare.

      La cincizeci si sase de ani, Anatoli Suhanov are tot ceea ce isi poate dori un om. Cu aproape douazeci si cinci de ani in urma, el si-a vandut existenta precara de stralucit artist neconventional pentru confortul material al unui inalt functionar sovietic. Odinioara crea arta; acum o cenzureaza. Trecutul lui e o umbra, reprimat pana la non-existenta. Dar o serie de evenimente bizare transforma lumea lui perfecta intr-un cosmar. Vise de mult uitate si amintiri nedorite se intorc sa-l bantuie, viata lui de compromisuri incepe sa se dezvaluie, schimbarile politice de la Kremlin il ameninta, si incet-incet, se trezeste pierzand tot ceea ce castigase odinioara vanzandu-si sufletul.

      Istorisit in secvente onirice care pot fi adevarate, in momente reale care pot fi cosmaruri, cu voci si imagini ce se schimba in permanenta, alunecand unele in altele, romanul Olgai Grushin este o explorare sofisticata, adeseori suprarealista, a autodistrugerii, a lipsei de credinta si a schimbarii, a luptei unui om cu propria sa identitate. Este un roman al alegerilor care plamadesc o viata.

      Romanul se afla pe lista primelor zece carti ale anului 2006 alese de Washington Post si de Library Journal, si pe lista Granta's Best Young American Novelists pentru 2006.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.