Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Winnetou (3 Vol)

      Winnetou (3 Vol)

      4.8 / 10 ( 8 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2008
      Editura:
      Tip coperta:
      Paperback
      Nr. pagini:
      1152
      ISBN:
      9789731044330
      Dimensiuni: l: 13cm | H: 20cm
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Winnetou este cea mai citita carte de catre tinerii cititori carora le plac cartile de aventura iar Karl May descrie viata ce au dus-o indienii in jurul aniilor 1880.

      Winnetou, alaturi de Old Shatterhand supravietuiesc acestei vieti. Capetenia apasilor traieste multe aventuri alaturi de fratele sau de sange timp de 14 ani.
      Cel mai cunoscut si mai indragit erou din romanele de aventura ale literaturii universale, tanarul Winnetou, sef de trib al apasilor Mesaclero, este inzestrat cu o inteligenta remarcabila si un curaj nemaiintalnit care il ajuta sa infrunte nenumarate pericole. Dupa uciderea tatalui si a surorii sale de catre banditul Santer, Winnetou devine conducatorul tuturor apasilor, inclusiv al triburilor Navajo, carora le castige respectul si increderea. Trecand prin aventuri care mai de care mai palpitante, Winnetou ajunge sa se intovaraseasca cu Old Shatterhand, un american puternic si neinfricat. Peripetiile celor doi prin Vestul Salbatic au inflacarat imaginatia a milioane de cititori. Nici nu este de mirare, avand in vedere ca, intre 1842 si 1912, „Winnetou” a fost cartea care s-a vandut in aproape 200 de milioane de exemplare in intreaga lume.
      „Winnetou este prototipul indianului curat sufleteste si trupeste, un suflet nobil ca de cavaler medieval; cel mai viteaz; cel mai vestit si cel mai drept razboinic indian“ asa isi caracterizeaza Karl May indragitul personaj.


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.