Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Ziua de dupa maine

      Ziua de dupa maine

      0.0 / 10 ( 0 voturi)
      Categorii:
      Limba:
      Romana
      Data publicarii:
      2010
      Editura:
      Nr. pagini:
      648
      Traducatori:
      ISBN:
      9789734707317
      Adaugă în coș
      3900
      Livrare în 24h! (a doua zi) Limited

      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Plecat la Geneva pentru a sustine o lucrare la o conferinta pe teme medicale, chirurgul american Paul Osborn o intalneste pe femeia care va deveni iubirea vietii sale. Ajuns apoi in Paris, il vede din intamplare pe cel care ii ucisese tatal cu aproape 30 de ani in urma. Intre timp, politistul american William McVey colaboreaza la Londra cu Interpolul pentru a gasi autorul unei serii de crime comise prin decapitare. In acelasi timp, persoane din diverse zone ale lumii mor in circumstante inexplicabile la scurta vreme dupa ce se intersecteaza, intr-un fel sau altul, cu aceste evenimente.

      In romanul Ziua de dupa maine, Allan Folsom dezvaluie o sinistra conspiratie internationala de proportii, care il va face pe Paul Osborn sa strabata Europa cu sufletul la gura, in speranta ca nu va reusi sa gaseasca in sfarsit raspunsul la intrebarea care il tortureaza inca din copilarie: de ce a fost ucis tatal sau? Cititorului care intoarce, avid de curiozitate, pagina dupa pagina pentru a vedea ce se va intampla mai departe ii va fi greu sa incadreze acest roman intr-o singura categorie: poate fi considerat un roman politist, dar si de dragoste, de aventuri sau SF.
      Din paginile sale razbate vesnica lupta dintre bine si rau, si, cu toate ca surprizele apar aproape in fiecare capitol, finalul socant si neasteptat nu va fi mai prejos, acordandu-i cititorului fidel atat rasplata binemeritata de a afla cheia misterului, cat si satisfactia de a nu „inchide” cartea la sfarsit, ci de a continua sa reflecteze la implicatiile sale.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.