Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Colectia Bourne / The Complete Bourne Movie Collection

      Colectia Bourne / The Complete Bourne Movie Collection

      6.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Scenarist:
      Paul Greengrass
      Distributie:
      Matt Damon
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2016
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      5
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Rating C.N.C.:
      N-15
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5948221410152
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      IDENTITATEA LUI BOURNE

      Filmul de spionaj cunoaște o abordare contemporană, odată cu producția “Identitatea lui Bourne”. Povestea debutează cu salvarea din mare a unui amnezic (Damon), de către echipajul unui vas de pescuit italian. Străinul dovedeste calități de luptator, vorbește mai multe limbi și este expert în auto-apărare. Dezorientat, el încearcă să descopere cine este și de ce viața sa a luat o asemenea întorsătură. Când o întâlnește pe Marie Kreutz, o aventurieră din Germania, Bourne îi ofera 10000 de dolari pentru a-l duce la Paris. În ciuda rezervelor, Marie acceptă banii și începe, împreună cu Bourne, o călătorie care îi va schimba viața pentru totdeauna.
      SUPREMAȚIA LUI BOURNE
      “Supremația lui Bourne” – Jason Bourne credea că a scăpat de trecutul agitat, dar acest trecut îl bantuie din nou. El și Marie au încercat să rămână anonimi, ducând o viață retrasă și modestă. Cei doi se mută din oras în oras, încercând să evite o posibilă amenințare. Cand un agent operativ își face apariția în satul în care trăiesc, Jason și Marie au o singură optiune: să fugă. Dar odată ce jocul de-a șoarecele și pisica se dovedește inevitabil, Jason Bourne - creat de o operațiune numită Treadstone, care a dat naștere multor asasini cu sânge rece, se întoarce.
      ULTIMATUMUL LUI BOURNE
      “Ultimatumul lui Bourne” – Jason Bourne nu voia decât un lucru: să dispară. Dar iată că urma îi este luată iarăși de cei care l-au transformat în spion și asasin. După ce și-a pierdut memoria și singura femeie pe care a iubit-o, Bourne va trebui să înfrunte o nouă generație de ucigași profesioniști, gata de orice pentru a-l elimina. Indiferent la atacurile lor, el își continuă călătoria în căutarea propriului trecut. Acest lucru îl poartă prin toată lumea, de la Moscova la Paris și de la Londra în Tanger.
      MOȘTENIREA LUI BOURNE
      Cu doisprezece ani în urmă publicul din toată lumea a făcut cunoștință cu Bourne. De-a lungul a trei filme spectatorii au urmărit cu sufletul la gură aventurile lui și i-au descoperit identitatea; La finalul trilogiei au avut impresia că povestea era terminată. “Moștenirea lui Bourne” trage cortina pentru a dezvălui o intrigă și mai sumbră în care un nou erou trebuie să se lupte pentru a rămâne în viață, când programul lui devine brusc o amenințare scăpată de sub control.
      JASON BOURNE
      Matt Damon se întoarce ca Jason Bourne, în cel mai memorabil rol din cariera sa. Paul Greengrass, regizorul a două dintre filmele din serie, se întoarce de asemenea, pentru a regiza noul capitol care îl găsește pe protagonist forțat să iasă din umbră. În cel mai nou film, Jason Bourne, acesta este urmărit de către CIA!


      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.