Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Colectia Mari Palate Ale Lumii- 3 DVD

      Colectia Mari Palate Ale Lumii- 3 DVD

      10.0 / 10 ( 1 voturi)
      Categorii:
      Categorie:
      Documentar
      Aspect:
      1.78:1 / 16x9
      Studio:
      Data publicarii:
      2011
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Rating C.N.C.:
      AG
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5949029301086
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Palatul Dogilor
      In inima Venetiei, un palat se ridica pe malul apei. In interior, salile marete reverbereaza triumfurile imperiului, in timp ce in camarele de tortura se aud ecourile unor fapte intunecate. Cei mai puternici oameni din lume au devenit prizonierii propriei custi aurite, in Palatul Dogilor din Venetia.

      Palatul Escorial
      Printre dealurile Spaniei, un palat de granit intuneca peisajl. Aici, un rege a ridicat un bastion al credintei si un monument al terorii. Dincolo de zidurile sale, Filip al II-lea a trimis Spania, intr-o calatorie decisiva, una ce avea sa aduca glorie sau dezastru pentru palatul Escorial.

      Fortul Rosu din Agra si taj Mahal
      In secolul XVI, razboinicii lumii musulmane au invadat un paradis hindus. In loc sa distruga cultura, si-au insusit-o, transformand India. Printii se bateau pentru tron, dar ridicau si monumente de o frumusete nemuritoare ca Fortul Rosu din Agra si Taj Mahal, - `o lacrima` a scris un poet, `stralucind pe obrazul timpului`.

      Palatul regal din Bangkok
      In secolul XIX, Europa ia cu asalt Asia si trezeste un urias. Condusa de un calugar devenit rege, Thailanda lupta cu Occidentul intr-un razboi al diplomatiei si al vicleniei. De la Palatul Regal din Bankok conducatorii thainandezi duc un al doilea razboi impotriva ppropriului popor, orbit de traditie.

      Palatul Hampton Court
      Era cel ami de bun pret al prietenului sau, asa ca Henry al VIII-lea i l-a luat. L-a transformat intr-un palat al lunii de miere pentru sotiile lui si al ororii, cand se satura de ele. Prin tradari si tragedii, a lasat regilor si reginelor Angliei o mostenire magnifica si violenta, Palatul Hampton Court.

      Palatul Shonbrunn
      In secolul XVIII, trei armate au atacat cel mai vechi imperiu din Europa. Totul ar fi fost pierdut, daca nu exista forta unei femei. Pe un continent condus de barbati, Maria Tereza avea sa aduca Austria intr-o noua epoca de aur, la alatul Shonbrunn.

      Topkapi
      In ruinele unui regat crestin a crescut inima unui imperiu musulman. Aici, fetele din harem au sedus sultanii ca sa ajunga la putere si fratii se omorau intre ei pentru pace, in lumea periculoasa si luxoasa a Palatului Topkapi din Istambul.

       

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.