Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      El Mariachi si Desperado (Blu Ray Disc) / El Mariachi & Desperado

      El Mariachi si Desperado (Blu Ray Disc) / El Mariachi & Desperado

      8.0 / 10 ( 2 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Distributie:
      Antonio Banderas, Salma Hayek
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      1995
      Suport:
      Blu-Ray Disc
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Cod de bare:
      5050629242669
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Trubadurul / El Mariachi

      Cantand in schimbul hranei si a adapostului, un cantaret in declin intra in incurcaturi atunci cand, intr-un orasel mexican, este confundat cu un asasin ce ascunde arme intr-o carcasa de chitara.

      Povestea lui "El Mariachi" e deja mitica – la fel ca filmul. El a fost produs si filmat – in doar 14 zile - de multitalentatul, plurivalentul texan Robert Rodriguez, cu un buget redus pentru piata video mexicana (doar 7000$), dar a avut un succes coplesitor si nesperat, castigand premiul publicului la Festivalul de film Sundance.

      Acesta a fost primul film al lui Robert Rodriguez, in varsta, atunci, de doar 24 de ani si i-a trambitat peste tot talentul major. El spera sa-l foloseasca pentru a intra in vizorul studiourilor de la Hollywood. Maharii hollywoodieni nu numai ca l-au luat la ochi, dar s-au aruncat chiar la a lansa filmul in cinematografe. A fost inceputul unei cariere prodigioase – Rodriguez a realizat, chiar, un remake – "Desperado" – cu un buget de sute de ori mai mare si cu mega-starururi ca Antonio Banderas si Salma Hayek. Trilogia a fost incheiata cu recentul "Once upon in Mexico".

      Desperado

      După ce a dat lovitura cu El Mariachi, regizorul Robert Rodriguez face din nou furori cu thriller-ul noir Desperado, care are în prim-plan două nume sonore - Antonio Banderas și Salma Hayek. După un scenariu excelent al inegalabilului Quentin Tarantino, filmul excelează în explozii spectaculoase, răsturnări de situație incredibile și replici picante.

      Banderas interpretează rolul unui mariachi, un soi de menestrel modern fără nume. În încercarea de a se răzbuna pe infamul boss al cartelului de droguri mexican, Bucho, cântărețul se vede prizonier într-o lume dură în care rafalele de gloanțe fac parte din cotidian. Cu ajutorul prietenului său (Steve Buscemi), al unei frumoase bibliotecare (Salma Hayek) și al unei armate de renegați, el mariachi trăiește acum pe propria piele baladele pe care obișnuia să le cânte.

      Fanii lui Tarantino își pot vedea idolul într-un rol secundar, interpretând un tip cam țăcănit și pus pe glume cam sinistre, dar foarte bune.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.