Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      John Wick 2 / John Wick 2

      John Wick 2 / John Wick 2

      8.0 / 10 ( 5 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Colectie:
      Scenarist:
      Derek Kolstad
      Distributie:
      Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane
      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2017
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      1
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      Dolby Digital
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Durata:
      122
      Rating C.N.C.:
      N-15
      Cod de bare:
      5948211047061
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      "In acest sequel al popularei pelicule din 2014, legendarul ucigas profesionist John Wick (Keanu Reeves) este fortat sa renunte la ideile de pensionare de catre fostul sau asociat, care planuieste sa preia controlul asupra unei intunecate organizatii de asasini, extinsa la nivel international. Obligat printr-un legamant de sange sI-l ajute, John calatoreste pana la Roma unde se confrunta cu cativa dintre cei mai letali asasini de pe planeta.

      Dupa ce declanseaza un adevarat macel impotriva criminalilor care i-au ucis catelusa, super-asasinul John Wick, pensionat de altfel, isi recupereaza iubitul Mustang 1969 de la mafiotii rusi care i-o furasera, consecinta fiind o spectaculoasa urmarire de masini pe aglomeratele strazi ale New Yorkului. La scurt timp dupa ce se intoarce acasa, planul lui John de a-si relua viata de civil linistit este dat peste cap de gangsterul italian Santino D.

      Antonio (Riccardo Scamarcio), care se prezinta la usa sa cu o „marca” din aur, silindu-l sa isi plateasca vechile datorii. Tinand cont de recomandarea lui Winston (Ian McShane), pivotul societatii secrete de asasini The Continental, care-i repeta ca trebuie sa respecte stravechiul cod al organizatiei, John accepta in sila sarcina pe care i-o incredinteaza Santino: aceea de a-i lichida propria sora, Gianna (Claudia Gerini), nemiloasa conducatoare a sindicatului crimei italian Camorra.

      Ajuns la Roma, John se cazeaza la Il Continentale, se inarmeaza pana in dinti si trece de masurile de securitate aspre instituite de mafia Camorra, pentru a o lichida pe Gianna in dormitorul ei. Lasand in urma sa zeci de morti, John scapa din Roma, avand insa pe urmele sale doi asasini bine pregatiti ai Camorra, Cassian (Common) si Ares (Ruby Rose).

      Inapoi la New York si ramas fara un acoperis deasupra capului (Santino ii distruge casa), John cauta sa obtina ajutorul misteriosului Bowery King (Laurence Fishburne) si al armatei sale din umbra. Astfel, folosindu-se de tehnici de jiu-jitsu brazilian, de pistoale Glock si chiar de creioane, John se razbuna pe cei care i-au gresit. In mijlocul macelului, John isi gaseste puterea interioara de care are nevoie pentru a infrunta codul asasinilor – dar isi mai poate salva propria umanitate?"

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.