Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pachet 3 Blu Ray: Pacientul englez + Babylon A. D. + Categoria grea in actiune / The English Patient + Bablyon A. D. + Here Comes The Boom

      Pachet 3 Blu Ray: Pacientul englez + Babylon A. D. + Categoria grea in actiune / The English Patient + Bablyon A. D. + Here Comes The Boom

      6.5 / 10 ( 2 voturi)
      Categorie:
      Film artistic
      Suport:
      Blu-Ray Disc
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      Romana
      Audio:
      engleza
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5948221403307
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Pacientul englez / The English Patient

      La sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial, contele Almasy, trimis de Societatea Regala Britanică de Geografie sa cerceteze desertul Sahara, sufera arsuri ingrozitoare intr-un accident aviatic. Vegheat de o infirmiera devotata si sensibila, el isi rememoreaza viata si, mai ales, povestea de dragoste intensa si interzisa care avea sa-i schimbe destinul.

      Audienta CNC: AP-12+

      Babylon A. D. / Babylon A. D.

      "Babylon A.D." este un thriller science-fiction al carui personaj principal este mercenarul Toorop, ce primeste o insarcinare pe care o considera initial a fi una de rutina, dar care se dovedeste mult mai complicata si vitala pentru supravietuirea rasei umane. Toorop trebuie sa escorteze dincolo de granitele Rusiei o tanara femeie pe nume Aurora, insotit fiind de catre o calugarita pe nume Rebecca, care a primit misiunea de a veghea asupra fetei cu pretul vietii ei si de a o apara impotriva oricarei agresiuni. Treptat, mercenarul isi da seama ca slujba care i-a fost incredintata este foarte dificil de adus la indeplinire deoarece, dintr-un motiv care ii ramane deocamdata obscur, Aurora este vanata de o multime de organizatii.

      Audienta CNC: N-15

      Categoria grea in actiune / Here Comes the Boom

      Scott Voss (Kevin James - Zookeeper / Omu' de la Zoo) are 42 de ani şi este profesor de biologie la un liceu. Afland ca, din cauza reducerilor de fonduri, orele de muzica vor fi suprimate, iar profesorul concediat, el decide sa actioneze. Cum? Participand la o competitie de arte martiale combinate, dotata cu un premiu consistent. Bineinteles ca toata lumea il crede nebun, inclusiv prietenul sau Marty, profesorul de muzica (Henry Winkler) si asistenta scolii, Bella (Salma Hayek - Puss in Boots / Motanul Incaltat). Insa stradaniile sale de a castiga premiul pentru a-l dona liceului ii antreneaza si pe cei din jur, elevi si profesori laolalta.

      Audienta CNC: AP-12+

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.