Produse
Produse
    • Total RON Comandă
      x
      Coșul tău este gol.
      Comandă
      Pachet 3 DVD Trilogia Nasul / The Godfather Trilogy

      Pachet 3 DVD Trilogia Nasul / The Godfather Trilogy

      5.0 / 10 ( 2 voturi)
      Categorii:
      Categorie:
      Film artistic
      Distributie:

      Al Pacino, Marlon Brando, James Cann, Robert Duvall

      Tara de origine:
      SUA
      Data publicarii:
      2011
      Suport:
      DVD
      Numar de discuri:
      3
      Culoare:
      Color
      Format video:
      Pal
      Format audio:
      DD 5.1
      Subtitrari:
      romana, engleza
      Audio:
      engleza
      Regiunea DVD:
      2
      Cod de bare:
      5949025020189
      Indisponibil
      Indisponibil
      Preț valabil exclusiv online!
      Împachetare cadou gratuită!
      Transport gratuit peste 150 de lei.
      Retur gratuit în 14 zile.
      Ai întrebări? Contactează-ne!
      Descriere

      Vedeti aceasta uluitor de frumoasa trilogie neagra de filme prezentate de realizator asa cum a fost conceputa pentru cinema. Nasul si Nasul: Partea a II-a, complet restaurate cu sunet surround Digital 5.1 si Nasul: Partea a III-a, reconditionat.

      The Godfather (Restored) 1972: Considerata de Institutul de Film American drept unul dintre cele mai bune filme americane ale tuturor timpurilor, aceasta capodopera a lui Francis Ford Coppola il prezinta pe Marlon Brando intr-un rol premiat cu Oscar - patriarhul familiei Corleone. Nasul este un portret violent, terifiant, al luptei date de o familie siciliana pentru a-si pastra puterea intr-o America postbelica marcata de coruptie, inselaciune si tradare. Coppola isi incepe legendara trilogie stabilind cu maiestrie un echilibru intre viata de familie a lui Corleone si cumplita lume a crimei organizate in care este implicat clanul. Inspirat dupa romanul best-seller al lui Mario Puzo si prezentand interpretari actoricesti care au consolidat carierele lui Al Pacino, James Caan si Robert Duvall, acest film genial, fascinant, a fost nominalizat la zece Premii Oscar si a castigat trei, inclusiv Oscarul pentru Cel mai bun film al anului 1972.

      The Godfather II (Restored) 1974: In ceea ce fara indoiala este una dintre cele mai bune continuari de film din toate timpurile, Francis Ford Coppola duce mai departe povestea de proporţii epice a trilogiei Godfather cu aceasta saga despre doua generatii din familia Corleone aflate la putere. Coppola colaboreaza inca o data cu scriitorul Mario Puzo, slefuind doua povesti intretesute, care functioneaza in egala masura ca preambul si continuare a originalului. Prima prezinta umilele inceputuri ale clanului sicilian si ascensiunea in New York a tanarului Don Vito, interpretat acum intr-un rol secundar premiat cu Oscar de Robert De Niro. A doua prezinta ascensiunea lui Michael (Al Pacino), noul Don al clanului. Reunind mulţi dintre actorii care au lucrat la The Godfather, Coppola a produs un film de o magnitudine si viziune uluitoare. Productia a fost nominalizata la 11 Premii Oscar, dintre care a primit sase – inclusiv Oscarul pentru “Cel mai bun film” al anului 1974.

      The Godfather III (Restored) (1990): In capitolul final al trilogiei clanului Corleone, Al Pacino reia rolul puternicului cap de familie Michael Corleone. Trecut acum de 60 de ani, Michael este ros de remuscari pentru faptele sale din trecut si planuieste inca o data ascensiunea familiei sale, dar de aceasta data in chip de corporatie perfect legitima, intr-un film extraordinar si multasteptat. Explorand cu maiestrie teme precum puterea, traditia, razbunarea si iubirea, Francis Ford Coppola semneaza regia filmului in care joaca Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallach, Sofia Coppola, Joe Mantegna si altii, construind capitolul final al acestei trilogii, nominalizat la sapte Premii Oscar in 1990, inclusiv Oscarul pentru “Cel mai bun film”.

      Recenzii și comentarii

      Nota

      de |

      Nu există recenzii pentru acest produs.
      Adaugă o recenzie
      Trebuie să te autentifici pentru a adăuga comentarii/recenzii.